Na dniach bede zmuszony wymienic klocki + tarcze (ferrodo + brembo) + olej lacznie z filtrami, swiece oraz wyeliminowac luz a kierownicy...
i tu kieruje pytanie do was drodzy klubowicze czy znacie jakiegos szpeca ktory by sie tego podjol lub macie jakies tanie a dobrze warsztaty.. wiadomo kazdy grosik sie liczy...( za rok slubik) :):)
czy macie moze jakies tanie sklepy (poza allegro) gdzie mozna dostac powyzsze czesci do mego twingo.. i czy ferrodo + brembo to dobrze rozwiazanie???
i jak myslicie ile moze kosztowac robocizna za wszystko ??
thx za odp...
Google
Wysłany: Reklama Google
Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 3 Wrzesień 2008, 12:43
Ferrodo + brembo jak dla mnie bardzo dobre połączenie, osobiście mam juz drugi tak komplet.
Osobiście korzystam z usług TOB - GUM może nie są najtańsi ale zawsze szybko i porządnie robią.
DYDAK23 [Usunięty]
Wysłany: 3 Wrzesień 2008, 13:32
a znasz moze jakis dobry sklep z czesciami do renowek w naszych okolicach
Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 3 Wrzesień 2008, 14:16
wszystkie części seryjne nie sportowe np filtry, oleje, klocki, zaciski itd brałem przez nich a oni w intercarsie w Piekarach.
Marka: Toyota
Model: Corolla Si E9
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 8 Wrzesień 2008, 17:16
Osobiście też jeżdżę na Ferrodo Premier i całkiem nieźle to hamuje i jeśli chodzi o tą firmę to polecam InterCars A poza Brembo i Ferrodo to może jeszcze ATE całkiem niezła cena i jakość, na zakupy można się jeszcze wybrać do Foty http://katalog.fota.pl/Ka...?L=019&Reg=1033
_________________ Made in Japan :)
DYDAK23 [Usunięty]
Wysłany: 9 Wrzesień 2008, 21:11
podobno maglownica do wymiany + drazki:(:( zaboli po kieszeni...
wiec narazie nici z body :(
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 10 Wrzesień 2008, 12:37
W bytomiu regeneracja maglownicy ze wspomaganie to koszt 400-600PLN plus do tego krazki i koncówki tak ze bym szukał używanej w dobrej cenie i z gwarancja
Powiem ci ze cześci do Twingo jest mało i sa drogie jak co daj znac dam ci kilka nr w bielsa i wrocławia co sie tym zajmują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum