Wysłany: 17 Kwiecień 2011, 19:16 Polonez Caro Plus by mateusz3120
Jak wszyscy wiedzą poprzednie auto sprzedałem Następnego dnia zaczęły się poszukiwania, szukałem czegoś małego , zrobilismy tysiąc kilometrów praktycznie na darmo bo każde auto które ogladalismy albo było trupem albo się rozpadało Po niecałych dwóch tygodniach zwątpiłem że uda się coś znależć fajnego w miare małych pieniądzach. Aż pięknego dnia zadzwonił do mnie rano znajomy i powiedział ze w Olkuszu stoi bardzo ładny Polonez Caro Plus od 1 własiciela z orginalnym przebiegiem 75tyś km. Dał mi namiary i zadzwoniłem. Umówiłem się z gościem tego samego dnia na oględziny, pojechaliśmy, obejżeliśmy i wieczorem cieszyłem się z nowo zakupionego auta
A więc tak:
Marka:
Polonez
Model:
Caro Plus
Pojemność:
1598
Moc: (kW/KM)
75
Rok produkcji:
1997
Wyposażenie:
- wspomaganie kierownicy
- blokada skrzyni biegów
Plany:
- oczywiście gleba
- szeroka stal
- smoked front
- gril bez znaczka
- audio
- swap na 1.4 16v z rovera
Google
Marka: VW
Model: Golf II
Wysłany: Reklama Google
Miasto: ChoRzów
Wysłany: 17 Kwiecień 2011, 19:22
heh i ja pierwszy
wiec nie podobaja mi sie polonezy nawet z takim przebiegiem i od dziadka:P
ale widzialem jak mozna zrobic poldka (seba i marcin) i mam nadzieje ze ty tez do tego dolaczysz tzn mam nadzieje jestem pewien bo cie znam :P
wiec powodzenia ;]
pozdro
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 17 Kwiecień 2011, 21:10
Skoti, halogeny były w polonezie standardowe, tak jak regulacja kierownicy, podgrzewana tylnia szyba czy wspomaganie kierownicy
były polonezy caro + tzw. klasa C. wówczas zderzaki, klamki i listwy były w kolorze czarnym, nie było obrotomierza i paru innych rzeczy o których nie pamiętam
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 17 Kwiecień 2011, 22:22
Z początku myślałem że to zarty iż zakupiłeś poldka,ale teraz widze że to prawda
Wiec moge powiedzieć tyle że napewno dopieścisz go tak jak Seba i Marcin
polonez - na nie
Caro Plus - na nie
wnętrze - na nie
kolor - na nie
1115 kg - na nie
75KM - na nie
121Nm z 1.6 - na nie nie nie
0-100 - 15,2sek - nie
vmax 150 km/h - nie
Bez stresu :) ja tez już słyszałem że opel to krowa na kółkach ale za nic jej nie zmienię :P
Ogólnie powiem szczerze że robią na mnie wrażenie samochody zrobione ze smakiem a jak znam Mateusza tak pewnie będzie bez przesady i z głową .. ważne by cieszył oko niepowtarzalnością a tego na pewno nikt polonezowi nie odmówi zwłaszcza w dziedzinie tuningomanii :)
Pozdrawiam nie komentuję bo po co czekam na efekty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum