fajne auto, przytulne wnetrze, lampki ok, kolor piekny jednakze mi osobiscie nie podoba sie ze progi sa puste przez co auto traci na dynamice podobnie jak tylni zderzak, przedni wchłania powietrze. co widze jakies zdjecie mówie sobie "progi sa puste"
no ok Ciapol wiem wiem.... ale ten "french" to malo praktyczna sprawa......ale to opinia kogos kto zawsze wielbił i wielbic bedzie "german style" takze malo obiektywna. Nie mówie ze jest brzydko mówie ze mi sie nie podoba.... za to duzo innych elementów naprawde jest ładne co podkresiłem.
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 20 Maj 2009, 23:48
Tak sobie dziś przypadkiem wypatrzyłem na parkingu pod marketem 206'tke idealnie taką jak wyglądał dawno dawno temu w trawie mój PooG .
Poniżej fota ;)
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 21 Maj 2009, 15:14
Pakier i cienias No i tak jak bym mioł wybierać to niebieskiego Bo jest świetny.Ten kolo co przyjechoł tym srebrnym to musioł na widok Twojego auta mieć feeeest mokro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum