Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 18 Marzec 2010, 20:54
i tak twiedze że nic nie bede robił. wsadze jeszcze leżące i kurzące się w domu audio, poza tym zamówiłem alarm i centralny. w przyszłym miesiącu hamulce z tyłu idą do roboty
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 19 Marzec 2010, 14:08
niczym. Silnik pomalowałem :P
tak wygląda mój traktor :P
[ Dodano: 2 Maj 2010, 01:39 ]
mały update:
ostatnio w corsie wymieniłem tarcze, klocki, szczęki, piaste lewy tył, linke z ręcznego, wyklepałem z tyłu nadkola bo tarły o opony. Następnie zainstalowałem alarm wraz z centralnym zamkiem, dołożyłem siłownik do wlewu paliwa. Potem zrobiłem porządek z głosnikami z przodu, tzn puściłem nowe kable, głośniki osadziłem na dystansach, zwrotnice schowałem pod tapicerke, a tweetery wylądowały w przeznaczone na nie miejsce. Dodatkowo dołożyłem głośniki 6x9 w półke (wiem, że do najgorsza opcja, ale leżały mi w domu) i poprawiłem kable w kostce z radia. Wkrótce przyjdzie silniczek do szyberdachu, więc będzie elektryka. Myśle też nad obiciem tapicerki drzwi czerwoną eko-skórą i pomalowaniem plastików na czarno. W weekend umyłem auto i wypolerowałem pastą lekkościerną. W końcu się błyszczy, choć jeszcze z 2 razy trzeba będzie wypolerować żeby było ok. Co do auta to jestem zadowolony. Jeszcze nic nie nawaliło (odpukać w niemalowane). A, i jeszcze musze kupic albo nową antene dachową albo nowy kabel żeby wpiąc sie między anteną a radiem, bo jakiś down upier... końcówke z oryginalnej istalacji, a dorabianie nowej mija się z celem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum