PLANY:
#założyć polskie blachy
#renowacja felg lub zakup nowych po zimie (większych ;P )
#jakieś tanie radio z mp3 do środka
#Focale albo Helixy w drzwi
#mała skrzynka w bagażniku ;) ale taka feeest mała
#śmigać i się cieszyć
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 11:04
No modów raczej nie bedzie, poza tym że Madzia chce szersze felgi do niej ;)
To ma być autko do jeżdżenia i odpoczynku od twardej i głośnej solki.
Postaram sie Madzie namówić na coś takiego:
Na takiej feldze i lekkiej glebie, czarne autko z jasnym środkiem wyglądałoby całkiem dobrze :D ale to na następny sezon. No i wiadomo, to autko Madzi więc ja mogę tylko doradzać, ew. nalegać
A co do radyjka to budżetowy pionek za 250pln z mp3, do zwykłego słuchania najzupełniej wystarczy, myślałem też nad stacją dokującą i ipodem ;d jak w democarze blaupunkta.
Jesli zaś chodzi o Helixy to kilku klubowiczów na nich jeździ albo jeździło ;)
Robo silniczek 8V, rakieta to to nie jest ale do wygodnego bujania się po mieście wystarczy. Mnie te autko zaskoczyło przede wszystkim przewygodnym środkiem i wyposażeniem :) Dziama się będzie bujać a ja będę pożyczał czasem ;d
PS Diups ta Lancia jest tak brzydka jak solka w zielonym
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 11:48
sol, ta Lancia na fotce wygląda fajnie!
sol napisał/a:
Robo silniczek 8V
no to ta Lancia ma chyba taki sam silnik jak moje Punto
1.2 8V są bardzo żywotne, z tego co czytałem na forum Fiata to ludzie przejeżdżali 200tyś. km tym silnikiem bez żadnych większych usterek także Madzia możemy się kiedyś startnąć na 1/4 mili
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum