jak sie skończy to zobaczymy jak skończe ;) jeśli skończe bo zapewniam że to nie jest zbyt wdzieczna robota :/ od oparów żywicy chyba juz mi zaczęły pikle na twarzy wyskakiwać a jak zobaczyłem maseczkę na twarz (Te papierowe zwykłe za 3zł z Nomi) po dniu pracy to sie aż wystraszyłem bo przód normalnie lepki i tłusty, wnioskując nieźle się można nawdychać :/ od razu polecialem i kupiłem inną. Też dupiatą :/ ale już trochę lepszą niz papierówki.
tutaj info tylko jeszcze jakiś czas do tyłu bo nie mam czasu uzupełnić tego :/ jak bedzie opis gotowy to oczywiście będzie u nas na forum:
http://www.tuning.depend...._honda-del-sol/
a tutaj fotki poglądowe, wpierw skrzyni, potem silnika
Marka: HONDA
Model: CIVIC COUPE
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 10 Czerwiec 2007, 17:23
Dobra Sol mi kozol napisac ze Super Hiper wypasne no to pisza
A tak na powaznie no to kurde szykuje sie kawal dobrej roboty ino zeby Ci czasu styklo do nastepnego sezonu. Jak bedzie to wygladac tak jak mysle to bedzie rewelka !!!!!!!!
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 21 Czerwiec 2007, 00:45
tatarara tararaaaa!
dużo nerwów, trochę roboty i muszę powiedzieć że efekt jest miły i chociaż jestem wyczulony na mody (generalnie każde traktuje że tylko mi się wydaje że jest szybciej) to teraz w 100% jestem przkeonany ze auto ma lepsze odejscie. Nie wiem musze się jechać hamować ale czuję różnicę i dźwięk silnika się trochę zmienił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum