Marka: Honda
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 23 Wrzesień 2011, 16:32
Cytat:
jeśli juz chcesz je tak bardzo zmieniać
Nic na siłe :)
Chcialem zobaczyć co o tym myslicie
moge pomalowac na pomaranczowo ale razem z "okregiem" pod srubkami bo wtedy beda wygladaly na wieksze. Beda inne opony to dodatkowo mozna auto skrecic jeszcze w dół i powinno byc spoko
[ Dodano: 18 Październik 2011, 20:58 ]
"kilka" gratów doszło, kilka dojdzie w najblizszym czasie - misja clean ';)
[ Dodano: 20 Październik 2011, 21:26 ]
Misja przegląd zakończona ;)
W aucie zawitał swap na tyle z bebnow na tarcze z civica eg5, wyglada to duuuzo lepiej
dodatkowo wymienione cukierki, tuleje.... zwiecho wyremontowane :). Poza tym przyszlo mi kilka gratów, które pewnie wygladaja znajomo ;)
[ Dodano: 22 Październik 2011, 17:29 ]
Kolejna porcja znajomych części - a to nie koniec (no moze koniec tych ktore juz widzielismy ;) )
Klektor musi przejsc kuracje upiekszająca, tj owiniecie w tasme + wyszlifowanie i pomalowanie calej czesci mocujacej. Nastepnie ssacy z D16z6 idzie w malowanie proszkowe ;). Efekty mam nadzieje już niedlugo
[ Dodano: 23 Październik 2011, 19:39 ]
dzisiaj wsadzilem kola zimowe bez podnoszenia zwiecha. na 16 keskinach nic nie tarlo a tu jest okrutnie ;/ Niebardzo chce mi sie dzwigac zwiecho bo i tak malo smigam.... nie chce sie ktos wymienic 15 na alumach za 14 zimowki (stal moze byc ;p)?
Jutro dzwonie o metalizacje prózniowa, moze sie uda znalezc cos w okolicy w rozsadnej cenie :). Dla zabawy wzialem 2gi komplet wtryskow i zobacze jak sie je da odświeżyć z wyglądu ;)
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 23 Październik 2011, 21:03
staz, faktycznie, graty znane. co do zimówek na glebie to u mnie jest to samo. jak założę zimówki, to mam miskę na ziemii. teraz kupiłem nowe opony o niższym profilu, więc muszę wymienić zawieszenie na seryjne przed założeniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum