Dzięki wszystkim za pozytywne opinie ;D. Jeżeli chodzi o fundusze, to rejestracja, ubezpieczenie i wymiany (rozrzad oleje filtry itp) dość mocno mnie uderzyły po kieszeni, a jako student dzienny moge pracowac tylko w weekendy. Z drugiej strony, wasza miła reakcja na pewno motywuje do działania, a ja jestem osobą uparcie dążącą do celu ;D ...... i tak oto pierwszy malutki mod zawitał w mojej Hani, mianowicie, tylne lampy świecą na USDM (tu dzieki dla znajomego co pomogl ogarnac temat ;))
niby mała rzecz a cieszy ;D:
przeciwmgłowe
w poprzednim poście zapomniałem o fotce wnetrza:
i zblizenie na zegary (chyba bd zmienial na seryjne lub a'la spoon - jeszcze zobaczymy)
Marka: Honda
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 21 Luty 2010, 12:23
Cytat:
Staz pochwal się :)
W sumie nie ma czym
Jedyne co zrobiono to:
- spawanie przedniego zderzaka + malowanie
- spawanie tylnego zderzaka + malowanie
- reperaturki z tyłu + malowanie
- prostowanie maski (wgniotki po gradzie)
- polerka
- pare mniejszych detali karoseryjnych
Auto sprawdzone pod kątem korozji - ogniska wyeliminowane. Ogólnie teraz mogę się przeglądać w lakierze . Oczywiście wiadomo że lakier ma też swoje lata i pare pomniejszych rysek jest, ale nie rzucają się w oczy
Btw. Ma ktoś namiary na tapicera samochodowego?
bo chciałem te pomarańczowe uchwyty zrobić w czarnej skórze(eko)/welurze z czerwonym przeszyciem, a sam mam tyle z szyciem wspólnego że kiedyś widziałem krawca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum