Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 20 Październik 2011, 08:49
Panowie w związku z tym że moje przewody hamulcowe oraz paliwowe nie nadają się juz do renowacji gdzie mogę to wymienić ? (chodzi o przewody metalowe co idą pod autem)
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 20 Październik 2011, 11:42
Skoti, wymiana to nie problem. jeśli chodzi o kupno, to na świonach jest sklep, gdzie dorabiają przewody na metryi na pewno będzie to tańsza opcja niż kupno oryginalnych przewodów
Wysłany: 20 Październik 2011, 14:27
duzo sklepow dorabia na metry jednak trzeba miec zaciskarke do końcówek. Nie wiem czy chce mi się z tym bawić. musze najpierw popytać ile to będzie kosztować.
Marka: Honda
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 20 Październik 2011, 19:22
mylisz dorabianie na metry z ucinaniem na metry rurki pod przewody
jesli dorabiaja, to podajesz im metraz i jakie koncowki (meskie, zenskie) i dostajesz kabel zakonczony po obu stronach koncowka (piekne zdanie mi wyszlo )
za niedlugo bede kupowal zestaw do zarabiania koncowek to jak mozesz zaczekac, chyba ze jest juz bardzo zle, to sie dorobi samemu.
co do paliwowego, poprowadz od baku do filtra wężyk paliwowy, zamiast dorabiac rurke
Wysłany: 25 Luty 2012, 14:30
H odmówiła posłuszeństwa. Musiałem ją siłą wczoraj ściągać pod dom. dzisiaj jeszcze zapaliła ale zaraz zgasła. świece pomimo 2 lat nie wygladają za dobrze i w poniedziałek wchodzą nowe
z kopułką oraz palcem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum