Wysłany: 26 Maj 2009, 08:16 Fiat Stilo 1.9JTD (Abarth85 i moja matka)
Samochód należy do mojej matki, ale i ja często nim śmigam.
Samochód był kiedyś srebrny, ale matce znudził sie kolor, więc daliśmy go do malowania. Efekty widać niżej..
A, że Stilo fabrycznie to straszny miękkus , zamówiła sobie sama EIBACH'y, bo gleba i twardo musi być
Zmian może dużo nie ma, ale jak na kobiete w tym wieku i tak nieźle, a drugiego w takim kolorze nie znajdziecie
MODEL:
Fiat Stilo 1.9JTD 115KM Abarth
SILNIK:
Turbodiesel 1.9 JTD (Jakiś Tam Diesel )
o mocy 115KM i 255Nm momentu
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 26 Maj 2009, 17:24
spoko mamuśka, skoro zgadza się na mody, mojego ojca cięzko było namówić na cokolwiek jak zakupił passata, ale conieco już pomodził. lakier świetny, poza tym podoba mi się 3-drzwiowe stilo :)
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 26 Maj 2009, 18:30
Seba OBR, to nawet nie to, że ona się zgadza..co ona sama chce..sama wyszła z inicjatywą przeróbek..pare razy jeździła moimi dotychczasowymi samochodami i jej się spodobało
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 26 Wrzesień 2009, 18:32
Najswieższa fota mojej Stilociny, fotografem (tu gorące pozdrowienia dla panów z cywilnego Opla Corsy) była straż miejska z bytomia
na szczęście tzw. "200/4" trafiają do mojej matki (czyt. kierowcy w tym dniu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum