taką samą uwagę palnąłem na KMP w świonach gdy odbierałem swoje foto jeszcze za czasów corsy - pstrykneli mnie wtedy przenosnym foto na korfantego - na 40 miałem 74
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 16 Sierpień 2010, 16:07
Panowie, moja mama postanowiła dalej tuningować samochód.
Ponieważ usłyszała, że auto jeździ szybciej jak jest bardziej aerodynamiczne, a węższy tył poprawia strumien opływającego powietrza..
Poniżej macie efekty. ( MAMIE NA SZCZĘŚCIE NIC SIĘ NIE STAŁO, a auto wcale szybsze nie jest )
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 16 Sierpień 2010, 21:25
Rolety 1 klasa dzwi wymienić. reszte szpachlować. spawanie może być ciężkie gnięcenie nie jest tragiczne. roboty na pare dni(zakładając że ma się kompresor odpowiedni)
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 16 Sierpień 2010, 22:37
no niestety wina mojej matki.. rondo w będzinie pod zamkiem jest dość poj***ne, jechała na pewniaka i nie zauważyła dostawczego busika.
jutro ma tu podjechac jakis tam znajomy blacharz i obadac temat..ale prawdopodobnie trzeba wycinać 1/4 auta.
zastanawialiśmy się czy sprzedać go tak jak jest, czy robić naprawę. raczej będzie robiony, bo szkoda kasy która zostałą wsadzona teraz w naprawę sprzęgała i paru rzeczy (prawie 1700zł).
pozatym sąsiad dostał gorszego strzała w Alfe 156 , a teraz śmiga nią wyglądającą jak nówka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum