Widziałem corsy z pomalowanymi zderzakami pod kolor taki jak ja mam i srednio mi się to widziało Pierwsze wpadna zderzaki poliftowe i gril bez znaczka i zobaczy sie jak to się bedzie prezentować
Google
Marka: VW
Model: Golf II
Wysłany: Reklama Google
Wysłany: 3 Luty 2010, 22:36
super corsinka tez czasami widywałem , do corsy to smoor, SCHMIDT TH LIN albo tansza intra
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 3 Luty 2010, 23:00
mateusz3120, corsa bardzo ładna. Powiedz mi jeszcze, masz tam poduszki powietrzne? może wiesz czy do corsy podejdą fele 7"x15" z et28?
opcja zderzaków z wersji po lifcie i grillem bez znaczka jest miodzio. przy takiej glebie będzie sie dobrze prezentowac. mozna jedynie wsadzić szerszy hokej z innego auta. Co do koloru zderzaków, to czarne mają swój urok jak sa zadbane i ładnie się błyszczą od pasty. Do tego pasuje mi bra na masce. Felunek koniecznie zapodaj z rantem w polerce :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum