Moje dokładnie tak samo wygląda ale co najlepsze wypucowałem go totalnie,tydzień stał mi w garażu błyszczący i ojciec pożyczył go sobie w niedziele by jechać na wieś i co wczoraj zobaczyłem po powrocie to samo jak tutaj na zdjęciu heh za głowe tylko sie chwyciłem i cóż trzeba umyć na nowo hehe
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 19 Lipiec 2010, 18:36
przed wyjazdem na wakacje nie bardzo był czas ale teraz mogę się pochwalić przed wyjazdem na wakacje wypucowałem sobie Abarcika kosmetykami firmy SONAX
Wysłany: 19 Lipiec 2010, 18:41
Czystość auta utrzymywała się przez dwa tygodnie w chorwackich upałach, no może się trochę przykurzyło. Niestety w drodze powrotnej napotkaliśmy ulewę i już nie jest takie czyste
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Wysłany: 20 Lipiec 2010, 21:25
sol napisał/a:
no Sonax robi robotę, jakie dokładnie produkty użyłeś?
auto umyłem szamponem nabłyszczający, wytarłem je ściereczka z mikrofibry, nałożyłem wosk koloryzujący nanotechnologia i wypolerowałem ściereczką - oczywoście wszystko było firmy Sonax
Polecam również Sonax letni płyn do spryskiwacza (koncentrat 1:100), jak jechałem do Chorwacji to jednym myciem umyły się owady z szyby.
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 21 Lipiec 2010, 07:09
no efekt super, w sumie dwa etapy tylko, umyte i wosk nałożony :) polerki nie trzeba bo auto nowe przecież :)
mają w sumie nie drogie te produkty a są skuteczne. Wiele lepszy towar niż jakie G... z autolandu czy k2 a czasem 2-3złotki droższy tylko. Mnie rozwalił ten twardy wosk w płynie który kupiłem. Ręką nakładasz na lakier, po chwili mikrofibrą ścierasz i jest błysk. Nawet się ubrudzić nie da przy tym :) Wcześniej się narobiłem czarnym woskiem chyba autolandu właśnie i stwierdziłem że to moje ostatnie woskowanie w życiu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum