Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 28 Czerwiec 2009, 11:18
no to i ja się pochwalę:
niestety nei mam zdjęć 'przed' ale kto pamięta jak mój kolektor wyglądał dwie zimy temu ten wie jaka różnica jest :) tutaj jednak nie obeszło się bez papieru ściernego, bo starcie nalotu i polerka samą pastą zajęła by mi pewnie z 2 dni.
PS Przemek, zanim wrzucisz fotki na imageshack to pomniejsz je tak do 1024x768, albo przynajmniej na imageshack'u zaznacz opcję pomniejszania bo zanim się taka ogromna fota załaduje i pomniejszy to utrudnia przeglądanie forum.
a czego uzywacie do polerowania.. jakaś gąbeczka , szmatka czy co ?
no Abarth85 okresliłbym to "prawie PO" bo czysciłem ta z lewej i zaczałem ta z prawej (wygladało to o wiele gorzej)"a moze zrobie zdjecie" poszedłem po aparat i sie rozpadało wiec nie bylo co grzebac dalej. no i w ogóle teraz sie rozchorowałem i nie mam czasu wypolerowac tej drugiej, wyglada - troszke nie ten teges.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum