Ziomy Od 3 lat u¿ywam do pielêgnacji lakieru preparatu NoWet.
By³a kiedy¶ o tym burzliwa dyskusja na forum.
Tym razem mogê to dostaæ bardzo tanio. Jak kiedy¶ kosztowa³ 150z³ p³yn z dozownikiem, teraz mogê mieæ taki p³yn za 70z³. Dozownik do p³ynu jest gratis.
Opis producenta: NoWet to nowy, ekologiczny produkt, który jednocze¶nie myje, woskuje i zabezpiecza przed promieniami s³onecznymi i UV karoseriê samochodu.
NoWet pozwala umyæ Twój samochód bez u¿ycia wody, wê¿y, wiader i agresywnych ¶rodków chemicznych.
Mo¿esz umyæ samochód wszêdzie i w ka¿dym momencie, oszczêdzaj±c czas i pieni±dze.
PRODUKT ZAWIERA NIESZKODLIWE NATURALNE SK£ADNIKI.
Wosk z palmy carnauba oraz glinka kaolin, s± antystatyczne i dlatego Twój samochód bêdzie l¶ni³ przez d³ugi czas.
Butelka NoWet 946 ml w teorii umo¿liwia wyczyszczenie, nawoskowanie i wypolerowanie samochodu nawet do szesnastu razy. Ja myjê pierw myjk±, potem czyst± g±bk± ¶ci±gam brud, potem pucuje ju¿ tym i zostaje mi na wiele d³u¿ej.
Ja jestem tym produktem zachwycony. Po 3 myciach auta widaæ ju¿ znaczn± ró¿nicê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum