jako że zbliża sie zima czas zadbac o zamki mechanizmy zawiasów, po wielu myciach wciągu lata zrobilo tam sie sucho doświadczyłem to na wszystkich świętych, jak mrozy oscylowały w granicach 5stopni, drzwi sie otworzyly ale zamknać nie chcialy pierwsza mysl "popsul sie mechanizm" ale odziwo po 102razie zamkneły wiec - "kto nie smaruje ten nie jedzie".
z racji doświadczen wiem ze sprey w tej konsystencji lepiej sie sprawdza niz zwykły smar w puszcze 1kg.
Sprzedający posiada około 300-400 przedmiotów związanych z chemia motoryzacyjną, jakby kogos cos interesowało z towaru tego Pana,posiada tez około 1000 innych produktór o charakterze narzedzi. to prosze sie dopisac do listy z linkami do przedmiotów.
Koszta przesyłki dzielone za na tyle osób ilu jest chetnych.
chyba ze ktos poczuje potrzebe zamówienia 5kg specyfików to juz inna kwestia;)
[ Dodano: 21 Listopad 2009, 10:09 ]
to jak - nikt nic nie chce? bo z powodu konca aukcji która mnie zainteresowała bede musiał złozyc zamówienie najpozniej jutro rano.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum