Przy obecnym stanie zamówienia przesyłkę mamy za darmo, jeśli chodzi o cenę za sztukę to tak jak pisałem wcześniej 27zł. Gdy ilość zamówień przekroczy 20 sztuk koleś daje rabat w wysokość 1 zł na każdą tablice....
Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 18 Luty 2008, 20:59
Czy ktoś z klubowiczów jest jeszcze chętny ?? Dodam że płatność przy odbiorze tablic najwcześniejszy realny termin to 2 marca bo wtedy wracam z urlopu. Jutro popołudniu będę chciał już złożyć zamówienie aby wszystko dograć przed wyjazdem tak że ewentualnych spóźnialskich proszę o w miarę szybkie wpisanie się na listę.
[ Dodano: 19 Luty 2008, 22:11 ]
OK zamówienie wysłane !! Najprawdopodobniej rejestracje będą do odbioru najwcześniej 2 marca.
[ Dodano: 1 Marzec 2008, 19:24 ]
Dziś wróciłem do domu i w pokoju już czekała paczka. Od razu rozpakowałem i zrobiłem fotke Dodatkowo w komplecie są naklejki z PL i logu klubu w kolorze czerwonym
P3010045.JPG
Plik ściągnięto 369 raz(y) 50,11 KB
mutombo
Marka: Fiat
Model: Grande Punto
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 2 Marzec 2008, 13:54
No to teraz czekamy na odbiór. Z tego co rozmawiałem z Ojcem to mógłby je podwieść jutro o 17.30 pod albert. Piszcie czy Wam pasuje!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum