Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomóg³: 1 raz Miasto: ¦wiêtoch³owice
Wys³any: 25 Wrzesieñ 2007, 09:08
adamus napisa³/a:
A mo¿e jeszcze os³abiony jeste¶ po chorobie?
chyba za du¿o siê naje¼dzi³ moim autem i chyba w³±czy³ se opcje CITY dla wspomagania sol ja Ci powiem, ¿e nie zauwa¿y³em du¿ej ró¿nicy we wspomaganiu miêdzy moim, a twoim autem
co do wymiany p³ynu to niestety nic nie doradzê bo siê na tym nie znam
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomóg³: 3 razy Miasto: ¦wiêtoch³owice
Wys³any: 25 Wrzesieñ 2007, 17:54
hah no roznice poczulem po przesiadce z Punto ;P ale sprawdalem specjalnie chociazby w toyocie mamy i jest duza roznica. Pamietam tez ze jak kupilem solencjê to nie odczuwa³em tego co teraz mi przeszkadza, tak¿e chyba jest ró¿nica.
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomóg³: 3 razy Miasto: ¦wiêtoch³owice
Wys³any: 26 Wrzesieñ 2007, 13:16
do Hondy de sol nie zaleca sie wymiany p³ynu wspomagania jedynie co zaleca sie dolewki je¿eli s± ubytki... czêsto po wymianach na nowy p³yn wysypywa³o sie co¶ w uk³adnie.
Powodem ciê¿kiej pracy uk³adu nie zawsze jest p³yn... tu juz zalecam serwis Hondy zeby sprawdziæ
P³yn jaki jest zalecany to Honda PSF-F wchodzi oko³o litra i kosztuje 70PLN za litr
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomóg³: 3 razy Miasto: ¦wiêtoch³owice
Wys³any: 26 Wrzesieñ 2007, 20:15
A¿ siê bojê serwisu Hondy ;) gdzie dzieñdobry kosztuje 200pln ;P a ja teraz naprawdê jestem go³y i weso³y.
Mi siê wydaje ¿e ten p³yn po 13stu latach ma prawo dawaæ cia³a, a sporo ludzi po jego wymianie odczulo poprawê. Tak¿e bêdê wymienia³ z tym ¿e tylko na orygina³.
Witam Sol mam kolege w serwisie Hondy Pracuje jako mechanik powiem mu co i jak masz tam z tym i zobaczymy co on powie. Osobi¶cie my¶le ze masz racje z tym p³ynem wiadomo ze kazda rzecz sie kiedy¶ psuje i wszystko ma swoja okre¶lon± przydatno¶c wa¿no¶c ja jestem co prawda mechanikiem samochodowym ale pracowa³em troche w FIACIE to Hondy nie znam za bardzo ale dam ci juto znaæ co i jak :]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum