siemka mam malego problema najprawdopodobniej mam walniete panewki na wale korbowym a z racji ze nie jestem w polsce mam problem z zakupem i wyniana tego ustrojstwa i tutaj prosba do was jakby ktos wiedzial o jakims sklepie gdzie moglbym dostac wal korbowy i panewki bylbym wdzieczny jak cos wiecie wrzuccie do tematu chociarz telefon bede dzwonil i sie dowiadywal w polsce bede pod koniec listopada kilka dni wiec chcialbym to zrobic
z gory dzieki za pomoc
Marka: Honda
Model: Civic/Accord Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice/Corby
Wysłany: 27 Wrzesień 2009, 16:46
zawory maja to do siebie ze jak stukaja to w calym zakresie obrotow na biegu i na luzie jak sie tluka to sie tluka a mi sie tlucze tylko wtedy kiedy jest cieply i w okreslonym przedziale wiec nie mam watpliwosci co to byc moze
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 27 Wrzesień 2009, 20:23
wiesz co, gadalem z dominem(jeśli wiesz kto to jest)
nie wiem jak to u ciebie ze stukaniem ale jeszcze jest zapłon... co jakiś czas trzeba korygować i pewne brzmienia są przez niego
[ Dodano: 27 Wrzesień 2009, 21:28 ]
jeśli chcesz wymieniać panewki nie lepiej cały silnik kupić ? goły chyba za 500zł dostaniesz jak się nie mylę.
Marka: Honda
Model: Civic/Accord Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice/Corby
Wysłany: 27 Wrzesień 2009, 22:24
w sumie to mozna by i silnik kupic ale jaka masz gwarancje ze nie bedzie z nim sie dzialo to samo......... sam juz nie wiem co robic i zaczyna mnie to wkurzac
klos, tu masz nr do goscia co sprowadza silniki z holandii i niemiec 660 541 598
znajduje sie on w bytomiu ul.dworska 6 ja kupowalem u niego silnik kompletny bez skrzyni to dalem 600zł gwarancje dal mi na niego i jakby cos bylo nie tak wymienia mi go na nowy ale nie mam z nim żadnych problemów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum