Podpowiedz czy zwykła polerka z allegro wystarczy czy trzeba od razu taką za 1700pln? ;D
Możesz zdradzić jaki środek użyłeś, gdzie kupić i ile kosztuje?
Zwykła to znaczy jaka? Nie trzeba od razu kupować za 1700zł ale tej za 69zł raczej nie polecam.
Wnęki czyściłem APC Nilsena. To w małej buteleczce to próbka tego produktu.
sol napisał/a:
Musze przepolerować lampy w passacie, co byś polecał? 3G na miękkiej gąbce i maszynie polerskiej da rade?
Mówisz o lampach przednich czy tylnych? Plastik czy szkło?
Tuningowiec napisał/a:
Znamy się z budy z Batorego to tak na marginesie hehe
Jak na to wpadłeś? Świadczysz usługi w polerowaniu samochodów teraz?
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 13 Czerwiec 2011, 11:28
Adamek napisał/a:
Jak na to wpadłeś? Świadczysz usługi w polerowaniu samochodów teraz?
Widzisz Adam świat jest mały Ostatni raz wpadliśmy na siebie 2-3 lata temu w EKOAKTACH na firmie jak tam kiedyś pracowałem
A tu na forum poznałem Cię jakiś czas temu z pewnej galeri z jakiegoś zlotu
Jeśli chodzi o polerowanie to powiem troszke inaczej,działam pod swoją reke i wykonuje między innymi takie usługi jak polerowanie czy czyszczenie wnętrza Ujmując wszystko w całośc glancuje auta na cacy
Więcej info na gadu gdyby ktoś był zainteresowany
Panowie jest prośba- odkupie/pozycze/przyjme itp troche pasty polerskiej. Dziś obsycha klar,ale bedzie widac przejscie. A calej tubki 3G mi sie nie opłaca kupować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum