jak dla mnie 1000zł z materiałem to drogo jak na fuche bede miał taniej i tez ładnie do porównania mozna wziasc moje byłe auto fiat 127 z 73 rok ;)srebny napewno nie jeden z was go zauwazył na swietochłowicach i okolicach za lakierem kazdy sie ogladał zreszta tzn jakoscia pomalowania
nie no spoko jak tam uważacie...ja jeszcze niemalowałem nigdy auta wiec i sie moze nieznam.....Tom musi to przemyslec bo to jego auto i jego kasa....a najwazniesze to to żeby niewtopic.ale co jak co tom to moje jest takie zdanie.....nazbieraj se kasy i zrób to na wiosne dobrze ci radze bo po zimie będziesz załamany.......pozdro
_________________ Żeby sie na Świonach liczyć,jem,pracóje,chodze ćwiczyć hehehe
Wysłany: 4 Wrzesień 2006, 23:18 Różowy do poprawek
No mnie też czeka wizyta u lakiernika. Do poprawki są doły drzwi i tylne nadkola. Ale to po zimie bo to tylko rdza pod farbą. Swoją drogą, to ma ktoś namiary na jakiś dobry warsztat od tłumików ?? Mam do wymiany cału układ od kolektora.
hehe chyba nie ma nic gorszego od rdzy pod farba , co do tlumikarza to kiedys ktos polecil mi zaklad na Dabrowkiego ale nie pamietam dokladnie adresu, ponoc Panowie dobrze i tanio robia. Ja swoj łatałem naprzeciw Silesi tam gdzie nowy karcher sie otwarł ale troche drogo mi tam wzieli i sie zrazilem. Zaklad na Debowej w katowicach (przed lakiernikiem) tez juz pare razy uslyszalem jako polecany.
Marka: RENAULT
Model: Thalia 1.2 16v
Miasto: Świony
Wysłany: 19 Marzec 2007, 23:26
Kyjza napisał/a:
co do tlumikarza to kiedys ktos polecil mi zaklad na Dabrowkiego ale nie pamietam dokladnie adresu, ponoc Panowie dobrze i tanio robia. Ja swoj łatałem naprzeciw Silesi tam gdzie nowy karcher sie otwarł ale troche drogo mi tam wzieli i sie zrazilem. Zaklad na Debowej w katowicach (przed lakiernikiem) tez juz pare razy uslyszalem jako polecany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum