w związku z tym, że mój znajomy lakiernik wrócił do polski i ma wolny czas, chciałbym powiadomić, że jakby ktoś coś chciał to dajcie znać, dam namiary. Polecam gościa, maluje na prawdę super, zna się na rzeczy i wcale dużo nie bierze. Pisze na forum bo Ciapol się pytał mnie o lakiernika.
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 5 Sierpień 2009, 15:03
503846399 - to jego numer. Lakiernik nazywa się Adrian. przy dzwonieniu można się powołać na mnie. najlepiej powiedzieć że od Sebastiana, tego od poldka. Człowiek jest w porządku, jak już wcześniej pisałem robi wszystko cacy i z pewnością da się z nim dogadać
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 6 Sierpień 2009, 09:28
a malował ci cos przy aucie ?
jeśli można chciałbym zobaczyć na żywo...
Super jak byś się pojawił na jakimś spocie albo umówimy się to podjadę gdzie ci wygodnie
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 6 Sierpień 2009, 18:19
malował mi listwy, progi, lusterka, klamki. dla mnie rewelacja, nie trzeba było nawet polerować. jeszcze bedzie mi malował zderzaki. Co do spotu to bardzo chętnie, ale narazie nie mam jak podjechać bo auto stoi bo wydech trzeba znowu zrobić i ładowanie, niestety narazie nie mam na to czasu bo odrestaurowywuje garbusa z 1965 roku. broc, jak chcesz do sie zgadamy i podjedziesz pod garaż zobaczyć co i jak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum