drodzy rodacy czy wiecie moze kto zrobilby mi taka blende na szybe jak w twingolu ponizej, niechcialbym na to za duzo wydac, efekt naprawde mi sie podoba widzialem na live w de.... bylbym bardzo wdzieczny
ciapol niestety nikt tego niema :(:(:( juz sam niewiem skad to kupic.. albo z czego zrobic
zrobić to możesz z płótna, żywicy, szpachli
napisz do robi-ego moze on ci pomoze
na modelarni mu dobrze szlo z takimi zabawkami
DYDAK23 tu mosz link do aukcji z takimi blendami ale do twingo niema
napisz do sprzedajacego moze ci ktorys z nich zrobi na zamowienie
http://moto.allegro.pl/se...1&category=8707
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 5 Wrzesień 2008, 08:32
THX chyba Cię pogięło
Na zamówienie raczej nikt Ci tego nie zrobi, albo będą to robić pół roku i spier... albo krzykną 2tysie za formę.
Odradzam też wszelkie przeróbki u 'specjalistów' choćby daltego że ja się strasznie naciąłem. Miesiąc czekałem na przeróbkę zderzaka przedniego w PW tuning i w miesiąc po malowaniu zaczęły mi wychodzić na lakier zaspawane wcześniej elementy, cały zderzak się rozchodzi, już pomijając to że przedłużyli go o 2-3 cm za mocno i zderzak się generalnie cały rozpada...
u nas nie ma ludzi do takich robót więc albo szukaj na ebay'ach albo daj sobie spokój.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum