Wysłany: 26 Listopad 2009, 13:09 Kolejne fotoradary
Artykułu nawet nie chce komentować, widoczne rząd nadal za mało zarabia. Miejmy tylko nadzieje że pociągi zaczną szybciej jeździć do czasu gdy fotoradar ybędą już nawet na marketowych parkingach
Marka: Honda
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 26 Listopad 2009, 16:01
Mnie podoba sie ten fragment
Cytat:
Przekroczenie prędkości będzie nadal wykroczeniem drogowym, a nie karą administracyjną, więc mandatu w dalszym ciągu unikną posłowie, senatorowie, sędziowie i prokuratorzy.
Ziomy, ja jedno popieram... W Bytomiu fotoradary robią już foty na czerwonym. Fakt, że to mało sensowne miejsca, bo skrzyżowania raczej bezpieczne. Ale w miejscach gdzie łączą się główne drogi to będzie dobre.
Już nie raz uciekałem w bok bo koleś by mnie z rozpędu skasował na środku skrzyżowania.
Trzeba stworzyć system, na którym w sprawny sposób ludzie będą wysyłali sms'em nr trasy i metr na którym stoi aktywny fotoradar
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 26 Listopad 2009, 18:29
ja proponuje jeszcze przy wjazdach do garażu i na parkingi strzeżone po kilka sztuk.
Co do fotradarów na skrzyżowaniach co robią za czerwone światło to zgadzam się z Ciapolem..
sam kiedyś ( chyba jakaś opatrzność czuwała ) w Chorzowie skręcałem o 12 w nocy z 3 maja w Katowicką w stronę Bytomia i jak niemal nigdy mi nie gaśnie z "kangurkiem" samochód tak wtedy tak się stało i na moje szczęście, bo jakis debil jadąc lekko ze 100km/h przeleciał na "poźnym żółtym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum