Koledzy musze wam powiedziec ze obok carrefoura w Chorzowie bardzo często są suszarki więc uważajcie tam
A co do srebrnej Vectry to też już ją kilka razy widziałam,maja w niej kamere i radarek
Google
Marka: Honda
Model: Civic
Wysłany: Reklama Google
czerwony_spioch [Usunięty]
Wysłany: 25 Kwiecień 2007, 19:51
na parkingu lidla na chropaczowi mendy stoja... i wysywaja suszarke stojac na chodniku....
chrapcio
Model: Concerto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 13:58
czerwony_spioch napisał/a:
na parkingu lidla na chropaczowi mendy stoja... i wysywaja suszarke stojac na chodniku....
No też ich widziałem jak spisywali akurat biedną dziewczyne z RENAULT TWINGO
jakieś 100zł wydała napewno :!:
[ Dodano: 26 Kwiecień 2007, 15:02 ]
Na pokarm dla psów!!
wczoraj tam stali (lodówą) przed 20 ich widzialem a suszarke mieli na masce cwaniaki
czerwony_spioch [Usunięty]
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 15:45
ano ...ale to nie byl VW ...to byl chyba ford albo fiat...wiem bo przechodizłem im przed maska i bylo cos na niebieskim tle:P ale za chiny nie umim se przypomniec, wiem ze wrednie wygladali.... jak zly glina i gorszy glina
ja widziałem jak zielonego polda zabawiali, pozniej se przeszłem nie na pasach i uwagi nei zwrócili na mnie .... ogólnie nie byli tacy zli mogem 50zł biedniejszy byc.
to ja wam powiem tak ta VECTRE czeto widuje na katowickiej poczynajac od BP na ARKI BOŻKA nr wam tez podac :?: se spisalem
A jeżeli jeździcie po Zabrzu i jedziecie od Strony rokietnicy do Centrum(btw.od FIATa w rokietnicy kierunek Zabrze) to uważajcie bo za zakrętem an wzniesieniu stoi suszara..a jakies 2km dalej przy cmentarzu czai sie lodówa..Potrafi 4 na raz złapac...tak wypełniona:P
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 5 Lipiec 2007, 14:39
A ja znowu przyczaiłem dwóch smerfów z suszarkami wystawionymi w stronę pędzących od Krasickiego w stronę Lipin, po lewej stronie na początku garaży. Jest tam chyba do 40stu ale chyba nikt tyle tam nei jeździ więc 'dej pozor'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum