To nie żart... od 3 lipca na DTŚ jest zamotywano na stałe fotoradar na pasie z Katowic do Rudy Śląskiej na wysokości marketu Castoramy w Chorzowie, są postawione znaki ostrzegawcze zarówno na tym pasie co jest fotoradar i w drugą stronę też czego za bardzo nie rozumie czemu są znaki na pasie z Rudy Śląskiej do Katowic
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 12 Lipiec 2008, 14:30
W obydwie strony są znaki jesli o tym mówisz. Ale fotoradar ciągle jest obrócony w strone osób jadących z katowic do Rudy. Czy coś w tej puszcze jest się okaze bo mi się zapomniało wczoraj i troche przycisłem :p
Jeżeli stoi nawet jeden fotoradar, zawsze stawiają znaki ostrzegawcze w obu kierunkach.
Pewnie większość kierowców zwalnia w obie strony.
Ten od strony Katowic widziałem już kilka razy w akcji... skubaniec pstryka jak pomylony
Najgorsze jest to w nim, że nie widać czy jest coś w środku, jak przy starszych aparatach z dużym oczkiem.
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 13 Lipiec 2008, 20:50
Ja też mogę czekać, nie jestes sam :)
Na katowickiej (na estakadzie) w Chorzowie postawili jadąc w kierunku bytomia. Na wysośkci zjazdu na rynek. po prawej stronie
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 14 Lipiec 2008, 22:20
SEBOX napisał/a:
no to miodzio teraz moge czekac na mandacik
no ale cały czas w nim nie jest ten fotoradar ale widziałem ze masa ludzi zwalnia tak ze zamierzony efekt jest ...
Ale wam powiem ze dzis rano tak sobie na spokojnie lansiarsko jechalem do pracy DTŚ max 70KM dziwnie ale nie było zle :P:P najgorzej tak sie przyzwyczaić do duzej predkosci to potem jedziesz 60KM/H i myslisz ze stoisz :P:P:P ale trzeba sie to tego po mały przyzwyczaić bo fotoradarów ma byc co raz wiecej a to juz nie bedzie za miło :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum