Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 13 Maj 2009, 19:43
dzisiaj koło castoramy leżał kawałek jakiegoś dachu, dalej jescze jakieś inne śmieci. Musielibyście widzieć te manewry ludzi zapierdzielających, którzy w ostatniej chwili to zaóważyli
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 15 Maj 2009, 07:53
faktycznie ktoś obrócił tę puchę na strone Ruda -> Katowice , wczoraj miałem tam ładne hamowanie, choć on pewnie pusty jest..ale nigdy nie wiadomo.
A co do przedmiotów dziwnych na jezdni, w Świerklańcu niedaleko domu OJCA z Leona
kiedyś jechałem wieczorem i na przeciwnym pasie lezał metalowy kosz na śmieci, na moich oczach gościu Fiatem Brava pomógł mu się przemieścić..huk i iskry poszły.
faktycznie ktoś obrócił tę puchę na strone Ruda -> Katowice , wczoraj miałem tam ładne hamowanie, choć on pewnie pusty jest..ale nigdy nie wiadomo.
.
nawet mi nie mów śmignąłem tam ostatnio ponad 120 w ostatniej chwili sie zorientowałem no ale tak czy siak jest już po ptokach jak skrzynka była pełna.
wczorej postawili nowy fotoradar na drodze z Piekar do Chorzowa na wysokości stacji ARTI zaraz za skrętem na bytom ( Witczaka ), jest to taki jak na KARBIU (Bytom) jak się leci na centrum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum