Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 4 Luty 2009, 14:36
słyszałem w wiadomościach nie wiem czy juz o tym pisaliście ze w tym roku mają zwiększyć ilosc skrzynek z ponad 200 na ponad 500 a zawartosci nic nie mówili .. moze dla tego ze nic w nich nie mam przeważnie :P
Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 4 Luty 2009, 15:16
sol napisał/a:
raczej logiczne że 90% skrzynek jest pustych i tylko straszą, w przeciwnym wypadku przy każdym fotoradarze musiałby stać patrol
dla mnie to wcale nie takie logiczne...... np na obwodnicy piekarskiej wkładają aparat do puszki i wracają po niego po jakimś czasie. Z tego co wiem tak samo robią w Brennej.
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 13 Maj 2009, 17:52
nie wiem czy ktoś zauważył ( no czerwony_spioch napewno zauważył he he ) ze fotoradar na DTŚ jest odwrócony w drugą stronę czyli na trasie Zabrze-Katowice a nie jak wcześniej było Katowice-Zabrze
ja zauwazyłem przy 120km. mam nadzieje ze masz racje i nic w srodku nie ma......zawsze tam zwalniam do 100 a dzis sie zagapiłem jak spojrzałem na fotoradar to juz bylem 10m przed takze moge miec ładna focie.....
kumpel zawijał calibra zawijal pobocze 170km takze pewnie jego nie obejmie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum