W dniach 8-10 września odbędą się międzynarodowe targi motoryzacyjne w Katowickiej hali Spodek - AutoMotoSHOW.
W planach:
Dzień pierwszy, piątek 08. 09. 2006 - Dzień samochodu,
Dzień drugi, sobota 09. 09. 2006 - Young day,
Dzień trzeci, niedziela 10.09. 2006 - Dzień sportu i tuningu.
Dostałem zaproszenie na otwarcie targów i spotkanie z Hołowczycem. Spotkanie zaczyna się o 11.00 wiec bede miał okazje aby uwiecznić na fokach co ładniejsze bryczki bez tłumów zwiedzających. Może zamieścimy je na stronce ??
Na takich targach można kupić ale nie wszystko, można też wziąć namiary na to co się chce, ja kiedyś kupiłem super żarówki H-4 ale jedna mi się spaliła i szukam takiej, może dostanę na targach
Spotkanie zaczyna się o 11.00 wiec bede miał okazje aby uwiecznić na fokach co ładniejsze bryczki bez tłumów zwiedzających. Może zamieścimy je na stronce ??
Jasne! Wreszcie będą w galerii jakieś ładnę furki
...żartowałem
Czekamy na foty.
Wysłany: 7 Wrzesień 2006, 10:35 Lamabo na Tragach !!!!!
" Niewątpliwą atrakcją salonu będzie pierwsza prezentacja w Polsce lamborghini murcielago LP 640 i lamborghini gallardo spyder przez nowego przedstawiciela tej marki w Polsce, firmę Auto-Exner. Zobaczymy także między innymi premierowe samochody: alfę spider, porsche 911 turbo, hondę legend, BMW 3 coupe, a także subaru tribeca, nissan 350 Z roadster, BMW Schnitzer i mazda RX-8 ". No to KONKRETNIE :)
[ Dodano: 8 Wrzesień 2006, 23:33 ]
Witam.
Targi takie sobie. Niewątpliwą atrakcją są nie stoiska Lamo i Porsche, ale piąkne hostessy przy samochodach. Brak znaczących nowości. Jest Nowe TT ale wciśnięte pomięcy A3 a Eosa. Alfa Romeo Brera znajduje się w rogu stoiska a wyeksponowane są Grande Punto i Panda 4x4. Brak kilku znaczących firm (Mercedesa, Forda i Toyoty). Mam nadzieje że zdjęcia ukażą się w krótce na stronce. Pozdro 4 All.. Kyjza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum