Temat jak zawsze troche kontorwersyjny tym bardziej że zginął człowiek. Sam Zientarski po powrocie do zdrowia CZEGO MUŻYCZE, powinien stanąc przed sądem do czego na pewno dojdzie, obawa jest tylko taka czy wyrok będzie taki sam jak dla "szarego" człowieka.....
Ciekaw jestem czy po tym wszystkim zobacyzmy jeszcze duet ojca z synem (lubiałem te ich polemiki z dawką humoru na temat motoryzacji).
Dzisiaj z Solem jechaliśmy drogą, na której rozwalił się młody Zienar... i nie boje się użyć stwierdzenia, że trzeba być idiotą....
Sam widok wytartej ziemi prosto w słup wywołał u mnie ciarki:/
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 15 Marzec 2008, 07:39
widok ziemi to jedno ale sama droga to jest to. Jechaliśmy przewygodnym Fordem Econoline i poczuliśmy mocno nierówności drogi, to nawet nie dziury tylko po prostu muldy...
Naprawdę trzeba być...
PS nowe newsy:
"Gazeta Wyborcza": Wstępne oceny przebiegu wypadku wskazują, że ferrari modena, który w środę 27 lutego uderzył w podporę wiaduktu nad ulicą Puławską przy Wyścigach, jechał grubo ponad 200 km na godz. Policjanci mówią nawet o prędkości bliskiej 300 km na godz.
- Według śladów hamowania, które zostawił samochód, można wyliczyć, że wytracił prędkość o przynajmniej 120 km na godz., a i tak uderzenie było tak silne, że ferrari dosłownie rozpadło się na kawałki - tłumaczy policjant z warszawskiej drogówki.
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 31 Marzec 2008, 16:09
Mało fajna informacja ....
Stan zdrowia Macieja Zientarskiego nadal jest ciężki. Niestety po próbach wybudzenia ze śpiączki farmakologicznej jego mózg nie podejmował funkcji życiowych.
Zientarski nie jest już w śpiączce, więc chyba wraca do zdrowia. Na pewno szybko nie wróci do pełnej sprawności, jego rehabilitacja na pewno trochę potrwa.
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum