Wysłany: 9 Październik 2007, 11:08 Kolejny wywiad z perełkami Decadence... tym razem z Sardynem
W serwisie motoryzacyjnym www.autofilmy.info pojawił się wywiad z Sardynem...
"Moja przygoda z motoryzacja zaczęła się dosyć wcześnie. Jak tylko dowiedziałem się co to jest kierownica Ojciec sadzał mnie na kolana i wariowaliśmy poczciwym maluszkiem po parkingu. Później przyszedł czas na motorower, a z niego przesiadłem się no coś mocniejszego – motor żużlowy :). Niestety po wypadku moja przygoda z dwoma kółkami się skończyła. Później już tylko prawo jazdy i pierwszy samochód."
Marka: Honda
Model: Civic/Accord Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice/Corby
Wysłany: 10 Październik 2007, 16:51
siemka troche nie w temacie ale wracam 7 listopada no ja tez sie zmienilem broda mi posiwiala pomarszczylem sie jak wysuszona sliwka a mojej hani nie widzialem juz prawie 6 miachow ciekawe czy ja poznam czy moze pani rdza zagoscila u niej juz na dobre i bedzie ja trzeba szybko eksmitowac pozdro chlopaki do pierwszego spotu ze mna :P
czerwony_spioch [Usunięty]
Wysłany: 12 Październik 2007, 17:21
szok .... za****** furzak... masakra....duzo kasy musiales wladowac....ale widac ze sie opłącało jak sie patrzy.... poprostu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum