Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 07:43 Euro 2012 na Śląskim!
Euro 2012 na Śląskim to akcja która ma na celu ukazanie jak wielu kibiców popiera kandydaturę Stadionu Śląskiego do organizacji spotkań podczas Euro 2012. Stadion Śląski to nie tylko największy stadion w Polsce. To również świetna infrastruktura całego regionu: dobrze rozbudowane drogi, lotnisko w Pyrzowicach, baza gastronomiczna i hotelowa oraz doświadczenie w organizowaniu wielkich imprez, a tego nie ma nikt poza chorzowskim obiektem!
Marka: Honda
Model: Civic/Accord Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice/Corby
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 12:26
moj glos byl 18540 :P
czerwony_spioch [Usunięty]
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 12:56
a moj 11tys cos...
zlekża ich pojebalo ze nasz piekny slaski stadion na rezerwe wpakowali ....
choc trza przyznac ze:
Baltic Arena bedzie niczym stadion w Monachium
Stadion Narodowy bedzie cudny
ale nie mam zielonego pojecia co komu sie podoba w planie Wroclaw i Poznan..... bez urazy dla pyrlandi ale oni maja inauguracje sezonu tuningowego, a Wrocław tam jest jakis klub pilkarski?
W Polsce jest aktualnie 1 stadion spelniajacy normy uefa - kieleckiej korony (wady: 25tys miejsc, i nie ma lotniska). drugim stadionem któremu niewiele brakuje jest nasz stadion ślaski. z wielkimi tradycjami, tu polacy stoczyli najwazniejsze mecze w historii naszej pilki. slask przepelniany tradycja pilkarska. Ruch Chorzów, GKS Katowice, Górnik Zabrze - nie trzeba nic mówic aby wiedziec co to za kluby. Prócz tego stadion slaski nalezy (obecnie jest) do najwiekszych w Polsce. Jest! a nie jest w planach jak inne! warto to podkreslic. Mury slaskiego znają dokłądnie historie polskiej pilki.
Marka: BRAK
Model: dt 50R
Miasto: Mosina koło Poznania
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 17:05
a mój 23tyś coś
[ Dodano: 20 Kwiecień 2007, 17:11 ]
Poznań jest po prostu dobry.
Ale to troche głupie że taki durzy stadion wrzucili na rezerwe.
[ Dodano: 20 Kwiecień 2007, 17:15 ]
ale mam nadzieje że wasz stadion nie zabawi długo w rezerwie, tylko we właściwym miejscu
obok stadionu LECHA.
Ale ten wrocław albo gdańsk to po co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum