Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 29 Listopad 2007, 10:14
Bardzo ważna sprawa przy zakupie takiego ekranu, musi on być wyposażony w ramkę montażową z tego co widziałem to BOSCHMANN ma ramkę czyli byłby OK a np ten LCD z wbudowany TV na 100% nie ma ramki bo jak byś go np zabudował to nie wyciągniesz anteny..... Wiec wszystkie LCD z TV odpadają na starcie. Dobrym pomysłem jest kupienie tego z zagłówkiem i wymontowanie go. Podstawowe pytanie jak głęboki jest ten ekran...... mój miał ok 1,5 cm a do tych z zagłówka to chyba trzeba jeszcze trochę dodać ze względu na układ optyczny i wszystko co z tym związane...
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 29 Listopad 2007, 10:51
no z tego co widziałem to te do zagłówka maja po 11cm głębokości.
Ale to mnie akurat nie martwi, martwi mnie szerokość- 28cm
dla niezorientowanych standardowe radio ma szerokość 20cm, czyli ten panel z zagłowka wyszedł by dosyć dupny ;).
Napisalem do nich czy to wymiary zagłówka całego czy samego urządzenia, zobaczymy co bedzie.
Marka: Toyota
Model: Corolla E11
Miasto: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 29 Listopad 2007, 13:15
Za bardzo nie siedzę w temacie LCD do auta, więc po wyglądzie oceniam i najciekawiej wygląda Boschmann :) A gdzie będziesz go montował, bo raczej nie w zagłówkach ;) hehe
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 29 Listopad 2007, 13:25
W desce rozdzielczej. Ktoś tam nei wiem po co zamontował jakies kratki z których wieje powietrze. Jakas pomyłka chyba wiec je wywale i tam pojdzie elmonitorro.
Model: Celica GT-S Pomógł: 2 razy Miasto: Bytom
Wysłany: 29 Listopad 2007, 13:33
Ja bym TV olał, bo największy lans to puszczać z dvd muzę 50centa:P albo f2f2 na zlocie
Tv w aucie to mi się kojarzy z taxi lub autobusem
Mnie się też najbardziej podoba buszmen... zgrabne klawisze ładna ramka.
Jeden z tych zagłówkowych z mniejszą ilością klawiszy też jest czad, ale to ma faktycznie 11 cm głębokości.
Model: Celica GT-S Pomógł: 2 razy Miasto: Bytom
Wysłany: 29 Listopad 2007, 13:51
sol napisał/a:
strony mnóstwo knefli i usb to tez lansik ;)
eeeee nie
potem masz monitorek 7' a obudowę 17' a w zależności od ceny knefle wyrobią się szybciej, lub przestaną działać i będziemy je żywicą zaklejać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum