Witam z tego co wiem to w bytomiu na Arki Bożka na koncu drogi jak byś skręcał na rozbark tam na rogu przed swiatłami po prawej stronie jest taki warsztat tanio i dobrze robia :->
Pozdrawiam Łukasz UnO
Marka: Toyota
Model: Corolla E11
Miasto: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 09:00
Widzę, że ostatnio modny temat
Sam przed wczoraj odebrałem dopiero auto z serwisu, bo mi wymieniali szybę przednią ;) Z małej ryski, zrobiła się wielka rysa na 40 cm
Niestety do szyby musiałem dokupić uszczelkę
Ale na szczęście naklejki z nr rejestracyjnym udało się przekleić, choć się trochę pomarszczyła.
nową naklejkę powinni Ci wydać w wydziale komunikacji w twoim mieście, oczywiście będziesz musiał za nią zapłacić
no to wiem, ale nie dość, że trzeba wybulić ok. 40 zł to jeszcze jest trochę papierkowej roboty
z tego co wiem nalepka kosztuje 16,50 +oplata skarbowa a czy jest troche papierkowej roboty 1wniosk do wypisania + kwitki na oplaty.
a co do nalepki na szybie najlepiej ja podgrzac suszarka, schodzi bezproblemów :!:
mutombo
Marka: Fiat
Model: Grande Punto
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 19:03
robo napisał/a:
mutombo bardzo duże masz to pęknięcie z małego na pewno się zrobi większe
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 21 Czerwiec 2007, 16:31
najtaniej jest u JAAN-a w katowicach jest tam hurtownia szyb chyba ze mam tam taki rabat...
Do Pawła boczna jak miał przykry wypadek :P miaał kosztowac ok 130 a dalismy 70 PLN z hakiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum