Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 10 Styczeń 2008, 21:27
Nie znam tych opon.
Mam możliwość załatwić większość opon z www.opony.pl Od ceny którą oni podają "Nasza Cena" trzeba odjąć 50 zł. Tak że jak by cię coś interesowało daj znać zapytam czy może mi je koleś załatwić i ewentualnie na kiedy. Bo z tego co wiem na razie na magazynach nie ma zbyt dużego wyboru w oponach letnich.
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 11 Styczeń 2008, 17:08
pierwszy raz widzę taką nazwę, ciekawe oponki może będą się dobrze spisywać na naszych polskich drogach, choć sam wolałbym kupić jakieś opony znanego mi producenta producenta
proponuje poszukać jakiś testów i opinii w Internecie
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
w testach prawie identyczne wyniki co Goodyear Eagle F1 GSD3
z gory dzieki za fatyge
wiem ze nie w temacie ale mialy by byc zalozone na te felgi
291560257.jpg
Plik ściągnięto 524 raz(y) 21,17 KB
Ostatnio zmieniony przez klos 13 Styczeń 2008, 00:43, w całości zmieniany 1 raz
Ojciec
Wysłany: 12 Styczeń 2008, 18:07
Cena tej opony to 210 zł sztuka. Jeśli byłbyś zdecydowany do daj znać zadzwonię do kumpla i zapytam się jak jest z dostępnością. Bo na razie magazyny są puste.....
Marka: Honda
Model: Civic/Accord Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice/Corby
Wysłany: 13 Styczeń 2008, 00:41
jezeli nie jest to dla Ciebie problem to dowiedz sie prosze co i jak jak bede w posiadaniu tych informacji wtedy mozemy kierowac sie ku finalizacji :)
[ Dodano: 13 Styczeń 2008, 00:50 ]
mam jeszcze jedno pytanko Ojciec jezdzisz na barumkach jak one sie sprawuja bo pierwszy moj wybor padl wlasnie na nie ale po zaglebieniu sie w wyniki testow i porownan wypadaja troszke kiepsko jak Tobie sie na nich jezdzi ?!
nie mowie tutaj o biciu rekordow predkosci tylko o normalnej eksploatacji.....
btw
Robo tez chyba na nich smiga latem jakie sa wasze opinie ?!
Ojciec
Wysłany: 13 Styczeń 2008, 13:33
jeśli chodzi o Barumy to w normalnych warunkach jest super, po deszczu też całkiem dobrze. Ja zauważyłem tylko jedne problem i z tego co pamiętam Robo też miał podobne odczucia, mianowicie po deszczu jak się najedzie na malowane linie, strzałki itp to lekko auto ucieka. Obecnie na przód kupiłem Fulde Exelero. Opona ta w rankingu na opony.pl jest o 0.21 punkta gorsza od Goodyear F1 który kosztuje 58 zł więcej a skolei jest o 0.28 punkt lepsza od Continental ContiSportContact 2 która kosztuje 92zł. Tak że mam nadzieje że zakup będzie dobry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum