Wysłany: 26 Czerwiec 2009, 14:30 Miejscówy na sesje zdjęciową
Mam w planach zrobienie sesji zdjeciowej samochodu i mojej kobiety z samochodem, czy znacie jakieś ciekawe miejsca, gdzie można zrobić fajne foty np. jakieś ruiny, stara fabryka, jakaś fajna hala byle dało się tam wjechać moim samochodem i nic nie uszkodzić .
Jak ktoś ciekawy mogę pokazać poprzednią sesję sprzed prawie 2ch lat, jeszcze jak był Focus
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 27 Czerwiec 2009, 13:16
no można by taka wspólną sesję zdjęciową zrobić..ale to muszą się wszyscy zebrać ustalimy miejscówę no i byle pogoda dopisała.. ja mam lustrzankę taką już w miarę i pocykamy
a te wyżej foty robiłem w takiej fabryce opuszczonej w Rogoźniku, zresztą foty PooGa na Twojafura.pl to też tam
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 28 Czerwiec 2009, 10:28
Pamiętacie może w zeszłym roku jak otwierali obwodnicę w bytomiu i były wyścigi? w tamtym miejscu było jeziorko i na jednym wylocie z obwodnicy był zjazd po takich żółtych kamieniach w dół. Fajna miejscówka na foty by była, choć nie wiem czy teraz tam można wjechać bo od tamtej pory jeszcze tam nie przejeżdżałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum