Wysłany: 8 Maj 2007, 13:11 Bezpłatny przegląd fury
W Omnibusie w Chorzowie na ul.Parkowej (teren WPKiW) mozna sobie zrobić darmowy przegląd swojego autka . Podaje numer telefonu pod który należy zadzwonić i się umówić. 032 349 72 60
Chorzów troche bliżej, Andrew zapodaj może jaki jest zakres tego przegladu
A więc, w skład przeglądu wchodzi:
-sprawdzenie zawieszenia
-hamulce
-światła
-jakość płynów hamulcowego oraz chłodniczego
-emisja spalin
Jak byłem tam to serwisant sprawdzal zawieszenie oraz hamulec ręczny na podniesionym samochodzie myślałem że to będzie bardziej profesjonalny przegląd ale myliłem się.
Serwisant z omnibusu podniósł moje autko wzioł breszke i sprawdzał czy są ewentualne luzy a ręczny zaciągnoł i sprawdzał rękami czy sie koła kręcą . A więc nie polecam tam jechać na taki (bezpłatny) przegląd lepiej chyba skorzystać z Bamarko w Bytomiu więcej info u Broca.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 13 Maj 2007, 15:21
bheeha noo nie to szczególnie odradzamy. Zawieszenie się sprawdza na poduszkach a nie brechą między gałki i wachacze ;) i sprawdzenie ręcznęgo kręcąc kołem rękami... łożesz ja d...ce
to mi pryzpomina 'akce serwisą hondy' ;) ma pan za mało plynu w chlodnicy i hamulcowego, nie dziala przeciwgielne z tyłu, nie dziala regulacja świateł (a działa ;) ), brak płynu w spryskiwaczach (bo mi końcówkę wypsikali)... i guma na przegubie lada chwila pęknie... to było w tamtym roku i do tej pory jest cala i zdrowa ;)
zawieszenie sprawdzali w ten sam sposób co Omnibus i Ciapolowi plastikowe nadkole odgięli tak że wadziło przy skręcaniu kołami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum