Dzieki za rady mam nadzieje ze pomoze mi to wybrac odpowiedni głosnik Jesli ktos ma inne rady moze sie smiało wypowiedzic Dzieki Sardyn
Narazie szukam głosnika pózniej bede szukał wzmacniacza który da kopa
Marka: HONDA
Model: CIVIC COUPE
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 6 Styczeń 2007, 15:23
Jezeli lubisz decybele to jednak bym ci radzil tego JBL-a P1222.
A co do malej budy to jest takie CC firmy BASSER w zawodach DB drag. Jest naglosnione sprzetem ORIONA i na mistrzostwach Polski mialo wynik 147 db
Naprawde daje rade !!!!!
Trzeba tylko to dobrze przygotowac
[ Dodano: 6 Styczeń 2007, 15:45 ]
A tak wogole jak chcesz to mozemy odsluchac tego JBL-a bo jest u znajomego w aucie ...
tzn. dwa takie
Marka: FIAT
Model: Seicento 1.4 16V
Wysłany: 6 Styczeń 2007, 17:42
Głośniki jednocewkowe firmy LANZAR tez podobno grają dość dobrze lepiej podobno od wymienionego wyżej pioneera ale potrzebują więcej mocy RMS słyszeliście coś o tym??
Ostatnio zmieniony przez SEBOX 7 Styczeń 2007, 11:20, w całości zmieniany 1 raz
Marka: FIAT
Model: Seicento 1.4 16V
Wysłany: 7 Styczeń 2007, 11:28
Za miesiąc mam zamiar kupić jakiś głośniczek ale wole już się nieco doradzić co do wyboru poco kupić coś nieprzemyślanego a pózniej po paru przeczytanych opiniach okazuje się ze w tej cenie mogliśmy kupić coś o wiele lepszego. Lepiej to dokładnie przeanalizować chyba ze komuś jest obojętnie co mu tam buczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum