Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomóg³: 3 razy Miasto: ¦wiêtoch³owice
Wys³any: 23 Kwiecieñ 2007, 16:08
Sardyn pomó¿ no koledze!
ja z mojej strony... sk³ania³bym siê w stronê Infinity, marka dosyæ sprawdzona, s³ucha³em kompleciku z serii Kappa co prawda ale gra³y bardzo dobrze. My¶lê ¿e zagraja lepiej ni¿ soniaczki, chocia¿ przyznam siê ze to ocena czysto 'markowa' co nie oznacza ¿e zgodna z prawd±.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomóg³: 3 razy Miasto: ¦wiêtoch³owice
Wys³any: 23 Kwiecieñ 2007, 22:01
nie nie ziomu¶, ja ju¿ Adamusowi mówi³em o nich :) i s³ysza³ od Ciapola jak gra ;P tylko mi sie wydawa³o ¿e Infinity te¿ klasa wiêc nie chcia³em swojego nad miarê chwaliæ.
Infinity mial Bernard w civicu i mi siê bardzo podoba³o ich granie.
Marka: Toyota
Model: Corolla E11
Miasto: D±browa Górnicza
Wys³any: 24 Kwiecieñ 2007, 13:41
Buahahahahaha
Szkoda, ¿e nie dodaj± naklejki na tyln± szybê "INFINITY" To by³by dopiero "gratis"
[ Dodano: 24 Kwiecieñ 2007, 14:53 ]
Znalaz³em te¿ takie cudo:
http://www.powe.com.pl/pr...products_id/123
Du¿o osób to poleca na forach. Hmmm....
Fajna cena i przy zakupie na POWE.pl, dystanse MDF za 1 z³. (gratis to podstawa) hehe
Marka: HONDA
Model: CIVIC COUPE
Miasto: ¦wiêtoch³owice
Wys³any: 24 Kwiecieñ 2007, 16:08
Jezeli chodzi o powerbasa to jest to dobra firma ale musisz zwrocic uwage na wszystkie zestawy gdyz kazdy model stworzony jest do pewnego rodzaju muzyki. Nie wiem co sluchasz wiec nie wiem czy Cite akurat spasuja. Najlepiej poczytaj tutaj :
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum