Witam chcialbym zopatrzyc sie w takie male glosniczki wysokotonowe :) i szczerze mowiac nie mam pojecia jakie, nie chcialbym wydac wiecej niz 150 zl co powiecie o tym :
Marka: HONDA
Model: CIVIC COUPE
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 6 Listopad 2006, 16:57
No niestety za te pieniadze to znajdzie sie wlasnie takie tweetery ktore ludzie kupili w zestawach z wooferem i pierwsze co robia to je wymieniaja
Jezeli chodzi o tweetery hertza to faktycznie kluja w uszy ale zalezy co komu pasuje, czasami jest to kwestia gustu i ktos tak lubi.
Druga sprawa na pewno da cos wywalenie zwrotki calkowicie i zastapienie jej dobrym kondensatorem MKP np. JANTZEN AUDIO badz SCR koszt chyba 20 zl/ sztuka a na pewno efekt bedzie slyszalny.
ktore pochodza z zestawu R6A.
W tym przypadku te tweetery rowniez sa bolaczka calego zestawu dlatego ludzie je wymieniaja, ale ja je slyszalem i powiem ci ze graja ladnie. Po za tym jedna Pani zdobyla na nich mistrzostwo Polski w SOund Off wiec chyba nie sa takie najgorsze
Czwarta sprawa to jest fajny glosnik czeskiej firmy TESLA kosztuje jedyne 40 zl/ sztuka
gra naprawde fajnie, ale jego gabaryty sa juz niefajne
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 6 Listopad 2006, 17:17
Ci powiem Sardyn że te Tesle całkiem miłe i wyglądają jak dla mnie profi, serio. one może i są duże ale przekozacko wyglądają takie tweetki wmontowane w słupek, prawie jak pewne tweetki za 1700zł za jeden ;)
Serio mówię, ciekawe są do zabudowy w słupkach, będą wyglądać jak w cholerę drogie.
Marka: HONDA
Model: CIVIC COUPE
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 6 Listopad 2006, 19:39
sol napisał/a:
Serio mówię, ciekawe są do zabudowy w słupkach, będą wyglądać jak w cholerę drogie.
No to do dzieła. Pierscien z mdf-u, troche szpachli i jest git. Niestety koniec bedzie nalezal do tapicera choc podejzewam ze nie beedzie to az tak drogie.
Ja celuje jednak nie w Tesle a w MT 23 takze bede mial mniej klopotow
[ Dodano: 8 Listopad 2006, 21:24 ]
Klos jak tam zakupy ????????????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum