Strona główna | Forum | Klubowicze | Nasze auta | Osiągnięcia | Zloty | Galeria

Użytkownicy | Szukaj | Pomoc | Rejestracja | Zaloguj | Statystyki

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: ciapol
20 Listopad 2006, 11:32
Zakończenie sezonu z Klubem Honda Śląsk!
Autor Wiadomość
ciapol
Administrator
Vice-Chairman

Miasto: Bytom
Wysłany: 26 Wrzesień 2006, 11:21   Zakończenie sezonu z Klubem Honda Śląsk!

30 września odbędzie się wielkie zakończenie roku z inicjatywy Klubu Honda Śląsk!

Plan zlotu:
- 13:00 Otwarcie bram
- 14:00 Rozpoczęcie próby sportowej na 1 mili poza konkursem, samochody startują z wyznaczonego miejsca parami parami. Osoby chcące powrócić do kolejki za metą skręcają w prawo, osoby chcące wrócić na parking i zakończy próbę skręcają za metą w lewo i wjeżdżają na parking. Rozpoczęcie slalomu w wyznaczonym miejscu. Niezależnie od tych konkurncji wybieramy najładniejsze auto zlotu, przyklejając otrzymaną przy wjeździe nalepkę na szybę wybranego auta. Nie przyklejamy nalepek na lakier.
- 15:30 Rozpoczęcie pomiaru czasu na 1 mili, osoby chętne prosimy o wpisanie się wcześniej na listę dostępną u organizatorów. W ramach konkursu startują tylko auta marki Honda, samochody innej marki mogą startować na czas poza konkursem. Każde auto jedzie jeden raz.
- 15:30 Zakończenie konkursu na najładniejsze auto zlotu oraz policzenie głosów.
- 15:30 Zakończenie slalomu, rozpoczęcie w tym samym miejscu pomiaru głośności audio.
- 16:30 Zakończenie pomiaru głośności audio, rozpoczęcie pomiaru głośności wydechu.
- 17:00 Zakończenie pomiaru czasu na 1 mili. Tor dostępny jest do wyścigów parami bez pomiaru czasu. Osoby które chcą jeździć “z fantazją” prosimy o zgłoszenie tego organizatorom obsługującym start, w celu przygotowania toru.
- 17:30 Zakończenie pomiaru głośności wydechu, rozpoczęcie pokazu palenia gumy dla osób chętnych, poza konkursem.
- 18:00 Koniec imprezy.
- 24:00 W Klubie Maska rozdane zostaną dyplomy i nagrody.

KOSZT WJAZDU NA TEREN LOTNISKA TO 5,00 ZŁ OD AUTA NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI OSÓB!

Więcej informacji: www.honda.slask.pl.
Organizatorzy:
- Klub Hodna Śląsk
- FASTcars.pl
Pomoc:
- OS-Group
Patronat:
- Automobilklub Ślaski
Sponsor:
- Salon Samochodowy JKK Moto Honda Katowice

W imieniu KHŚ ZAPRASZAMY!

Regulamin zlotu:
1. Każdy uczestnik wjeżdżający na teren lotniska zobowiązuje się przestrzegać przepisów Kodeksu Drogowego prędkość wolno jedynie przekraczać w miejscu próby sprawnościowej
2. Każdy uczestnik będący na terenie lotniska Muchowiec zobowiązuje sie do przestrzegania ogólnych zasad kultury oraz bezwzględnego stosowania się do poleceń organizatorów - osoby wyróznione zielonymi kamizelkami z nadrukiem organizator Zlot Honda Ślask
3. W przypadku zaistnienia kolizji drogowej bądź wypadku - organizator nie ponosi żadnej odpowiedzialnoci cywilno-prawnej, każdy uczestnik ponosi pełną odpowiedzialność cywilno-prawną.Wejście oraz wjazd na teren imprezy jest jednoznaczny z przyjeciem pełnej odpowiedzialności za swoje czyny
4. Przypadku zaistnienia kolizji lub wypadku prosimy o niezwłoczne poinformowanie organizatora
5. W żadnym wypadku uczestnikowi zlotu NIE WoLNO ścigać się, palić opon oraz kręcić bączków poza miejscami do tego celu przeznaczonymi
6. Uczestnik nie stosujący się do zaleceń organizatorów lub regulaminu może zostać wydalony poza teren lotniska bez zwrotu opłaty wjazdowej
7. Auta parkujemy w miejscach do tego przeznaczonych- nie stawiamy aut na terenie zieleni.Mejsca parkingowe wskaże organizator
8. Zabrania sie spożywania alkoholu oraz środków odurzających na terenie lotniska podczas trwania imprezy
9. Kazdy uczestnik przy wjeżdzie otrzymuje powyszy regulamin - wjazd na teren lotniska Muchowiec oznacza zapoznanie sie oraz akceptacje warunków regulaminu
10. Jeżeli chcesz by taki zlot sie jeszcze kiedyś odbył - przestrzegaj powyższych zasad!

UWAGA!!!
Zbieram chętncyh do zabezpieczenia zlotu! Potrzebna jest spora ilość osób od 14-19 na płyci lotniska.

Cytat:
Lista chętnych do pomocy:
- gargamel
- vampirexp
- ciapol
- sol
- robo

Identyfikator Tlen

Google 

Marka: Alfa Romeo
Model: 159 Sportwagon
Wysłany:    Reklama Google

robo 
P a y M a s t e r

Marka: Abarth
Model: Grande Punto
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 26 Wrzesień 2006, 12:44   

Jestem chętny na zlocik i pomoc :-) Będzie SUPER IMPREZKA :!:

www.spojler.pl - spojlery, zderzaki, progi, brewki, blendny...

Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl
Identyfikator Tlen

mutombo 

Marka: Fiat
Model: Grande Punto
Wysłany: 26 Wrzesień 2006, 17:48   

Z przyjemnością bym pomógł, ale mnie niestety niebędzie :-(
Bo miałem już wcześniej zaplanowany wyjazd w tym terminie :!:
Ale przy następnej okazji możecie liczyć na moją pomoc :evil:

klos 

Marka: Honda
Model: Civic/Accord
Miasto: Świętochłowice/Corby
Wysłany: 26 Wrzesień 2006, 18:26   

siemanko na lotnisku sie pojawie ale dopiero kolo 16 bo mam szkole do 15:30 a szkoda :(

DUSZA 
D.O.M.I.N.A.T.O.R

Marka: BMW
Model: 3
Wysłany: 26 Wrzesień 2006, 21:27   

ja sie chyba na lotnisko niezałapie bo mam szkołe do 18-45 a szkoda bo chciałbym pomóc......no trudno szkoła wazniejsza

Vampirexp 
OS-Group

Marka: Citroen
Model: ZX Avantage
Wysłany: 26 Wrzesień 2006, 23:28   

Ja będe na 14 bynajmniej się postaram trzymać dobre miejsce dla mnie
Identyfikator Tlen

sol 
Administrator
Capo di tutti capi

Marka: Honda
Model: CRX del Sol
Wysłany: 27 Wrzesień 2006, 00:18   

DUSZA napisał/a:
ja sie chyba na lotnisko niezałapie bo mam szkołe do 18-45 a szkoda bo chciałbym pomóc......no trudno szkoła wazniejsza

szkoła ważniejsza? eeeetam ;) stary wpadaj i się nie zastanawiaj bo nie wiadomo kiedy taka impreza znowu będzie, a szkoła jest co drugi weekend ;) jak raz Cię nie będzie to nikt nie zauważy ;)

Miecia 

Marka: Audi A4 1.9 TDI
Wysłany: 27 Wrzesień 2006, 09:33   

ja chyba będę tylko nie wiem jeszcze na 100% :-/

Burza 

Marka: Fiat
Model: Bravo
Wysłany: 27 Wrzesień 2006, 09:33   

Mam pytanko ile osób wybiera się po zlocie do klubu Maska? Na lotnisku będe obowiązkowo!!! :mrgreen: , no Sol ma racje szkoła nie Gołota nie ucieknie ;-)

Miecia 

Marka: Audi A4 1.9 TDI
Wysłany: 27 Wrzesień 2006, 09:35   

ja jak już pojade to tylko na lotnisko :!: :evil:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi