Widze ze tutaj nie ma wzmianki o tej imprezie a połowa forumowiczów Satane Driver juz wykupila bilety :)
Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego wspólnie z www.streetracingmania.com organizuje King of Europe 2007 w Polsce. Zawody odbędą się w dniach od 30 czerwca do 1 lipca 2007 w Kamieniu Śląskim. Jak zapewne wiecie, jest to największa impreza europejska dla aut ulicznych. Tym bardziej jest nam miło, że będziemy ją organizować. Takich zawodów jeszcze w Polsce nie było!!! Emocji, atrakcji i rewelacyjnych czasów na VHT na pewno nie zabraknie.
kurde miśki czemu zawsze te imprezy są jak mam zapchane weekendy w ta sobote nie dam rady.... spróbuje sie wyrwac na tego piatkowego grila ale to jeszcze napisze w odpowiednim temacie
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 26 Czerwiec 2007, 12:10
ja 30stego nei dam rady, mam drugi termin egzaminu którego pierwszy termin olałem i pojechałem na hradec. Jeszcze kilka imprez tuningowych i magisterka mi potrwa 3 lata
1lipca moge się karnąć ale nie wiem jak niunia pracuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum