ktoś się wybiera? Ja jadę 'jakby z pracy' i mam miejsce w aucie zajęte ale Kuba z PTM w swoim mercu ma dwa bardzo wygodne fotele wolne :D Także jak ktoś jest zainteresowany to pisać :)
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 5 Sierpień 2008, 22:45
czy ja wiem, w dupę dostałem. Leciałem z Mazdą mx3 V6 DOHC 148KM bodajże. Może nawet i bym dał radę ale c... ze mnie kierowca i spaliłem mocno start. W sumie nie wiem co zrobiłem ale po 7tys obr i wbiciu 2 biegu zaraz mialem znowu 7tys a auto jakos do przodu nie wyrwalo. Prawdopodobnie opony się kręciły trochę w miejscu bo nawierzchnia była już wtedy nieco mokra i śliska.
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 5 Sierpień 2008, 23:58
Aha ale sam dobry fakt że ktoś z Decadence spróbował sił w takim starcie
No sol trenuj i to surowo bo ta maszyna napewno nie jednego jeszcze zaskoczy w takich startach na 1/4 mili
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 6 Sierpień 2008, 12:09
wiesz co nie zaskoczy raczej nikogo ;)
jest za ciężkie i ja go robię na lans nie na wyścigi, chciałem się po prostu spróbować i dostałem po dupie najprawdopodobniej z powodu moich cienkich umiejętności ;)
musze potrenować żeby z podobnymi autami nie przegrywać ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum