Czytając posty Skoti-ego i Staz-a widze że było miło w gronie Decadence,ale i tez nie ciekawie ze strony innych co tylko więdzą o co kaman Ci co tam byli.
Zapewno można sie domyśleć że byli wstawieni i zaczęli fikać
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 20 Czerwiec 2011, 09:12
Nie. po prostu pałowali silniki. zimny zapalali i do odcinki i trzymali gaz. co godzine po 10min. do tego w nowych autach... Stillo nie wytrzymało napięcią i padło. scirocco zapewne też już długo nie pojeździ.
Co do Toitoi to był za******, dawno się tak nie uśmiałem
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 20 Czerwiec 2011, 09:26
Te pałowanie silników to tam akurat nic, po prostu koleś scirocco palił gumy... na trawie na wprost naszych samochodów.
Co do zlotu, najgorszy z zagranicznych na których byłem. W ogóle dziwna impreza, z jednej strony naprawdę grube fury z Tuning Cupu i chyba w miarę kulturalni ludzie bo nei byli ani głośni, ani zbytnio najebani (a przynajmniej nie widziałem).
Wystarczyło przejść poza strefe tuning cup i normalnie lata 90te. Obklejone naklejkami skodicki favorit, druciarstwo, wieś tuning w najgorszym wydaniu no i banda najebanych idiotów. Jedni pałowali auta do odcinki, inni tak napieprzali muzyką że spać się nie dało.
Mało tego nawet muzyka którą grali to były często hity z lat 90tych
No i do tego ta pogoda, słonce w dniu przyjazdu i wyjazdu, a cała sobota deszcz.
Ale w dobrej ekipie i z odpowiednią dawką piwa i tak daliśmy rady.
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 20 Czerwiec 2011, 09:33
No to fajnie było Tu pogoda w sobote była w kratke ale jakoś dało rade wytrzymać.
A koleś scirocco to dał niezły popis bo byscie go tam chyba za....ali na miejscu...
Ale tak to już jest ze zawsze na imprezach jacyś kretyni muszą się pijawić.
No to teraz pozostało obejrzeć tylko foty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum