Nie skomentuję tego wyjazdu... Przejechałem się spory kawałek drogi, bo niby miało być sporo ludzi i miło, itp.
Na miejscu (jeżeli to można nazwać miejscem) banda cweli.
Razem z Nemessisami przenieśliśmy się na duży przystanek autobusowy co chyba uratowało temat. Potem skończyło się miłą imprezką w małym gronie do 4:00 na Świonach.
Przejechali się tylko Robo, Sol, Urgo, Koksik i ja + kobitki.
Nie rozumiem czemu kilka najbardziej zainteresowanych w temacie osób w ogóle nie widziałem na spocie. Ani nie otrzymaliśmy żadnej informacji, że kogoś nie będzie.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 25 Grudzień 2009, 12:42
No pasterkowym wypadom na ciemne zadupie mówimy od dzisiaj stanowcze nie.
Zlot lipa totalna, zadupie którego w nawigacji nie ma, może z 20 aut w tym kompletnie nic specjalnego + kilku próbujących driftować 3metry od naszych furek idiotów.
Ba... "driftował" nawet właściciel hyundaia (chyba) i golfa III
No ale finalnie pasterka udana dzięki gościnie Robów :D
Wysłany: 25 Grudzień 2009, 16:54
nic się nie stało...
Ale na przyszłość Panowie jeśli się umawiamy to jesteśmy. Jest nas tak mało że nawet brak 2-3 osób to czasem po zabawie więc deklarujmy się z głową. Mnie też męczyli żeby posiedzieć z rodziną i wypić winko świąteczne czy piwko, ale jak napisałem że będę to będę. Poza tym mamy telefony.
PS jeszcze raz Justynko i Robercie za uratowanie wieczoru :) to są dopiero gospodarze co nawet o 3 w nocy stawiają herbatki i serwują ciacha :D Nawet Magda mnie nie zabiła za to że o 2 ją z łóżka wyciągnąłem (chociaż na początku mocno chciała )
PS Aha ludziska co wy na to żeby na skromnie za rok Deca zrobiło swoją pasterkę? Można pozapraszać jakieś sensowne kluby (żeby wyeliminować takich pseudodrifterów) i na miło się spotkać gdzieś. Chociażby na parkingu przy basenie na skałce. Oświetlone, miłe i spoko dojazd...
gratuluje udanej pasterki. mimo wielu przeciwności i pokus Wam się udało. myślę że powinniście być zadowoleni. z tego co czytam to naprawdę jakoś uratowaliście tą noc.
A co do planów na przyszły rok to dobry pomysł jeżeli zaplanuje się miłą atmosfere.
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 25 Grudzień 2009, 20:12
ja jestem za pomysłem SOLa.. zaprosic faktycznie konkretne osoby, a nie że zjeżdzają się debile z nadmiarem ambicji
a my sobie możemy kulturalnie se posiedziec w towarzystwie na poziomie..
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 25 Grudzień 2009, 21:42
dzięki wszystkim obecnym za miłe spotkanko a za gościnie nie macie co dziękować
szkoda, że nie mogliśmy się napić herbatki z prądem hehe
wracając do samej Pasterki, w sezonie 2009 często nie bywałem na spotach i innych imprezach ale takiej wiochy już dawno nie widziałem, nikt nawet nie podszedł nas przywitać tylko od razu "posuńcie się bo kolega tu driftuje!" czułem się choćbym się cofnął 5 lat wstecz bo tak wtedy wyglądały lokalne spoty między klubowe myślałem, że ludzie już wyrośli ze szpanowania i ścigania się na totalnie ciemnym zadupiu przejeżdżając 3m od ludzi i innych samochodów - brak słów!
chłopaki z IC - nie popisaliście się
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Wysłany: 25 Grudzień 2009, 22:05
Skoti napisał/a:
Tylko z tym dojazdem na skałke to nie ma tak łatwo dla osób co nie znają świon
Skoti, jak ludzie trafiali na uroczysko, trafiali na patelnie w katowicach i trafili na to ultrazadupie na ligocie... to na taką lokalizacje jak parking przy skałce powinni trafić nawet jak mają przednia szybę przyciemnioną
robo napisał/a:
w sezonie 2009 często nie bywałem na spotach i innych imprezach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum