Takiego jak za starych czasów który się zaczyna o 14stej a kończy bagietkami z grillem o 21 ;D
Bez pań, samcza pseudo impra z samochodami i z murzyńską muzą w tle, grillem i bez tekstów że ktoś musi wcześniej jechać do domu . Przy okazji każdy porobi co potrzebuje przy aucie.
Potrzebny garaż z prądem na zadupiu najlepiej gdzieś, grill i wasz czas oraz ochota. Kto pamięta ostatni garage spot u Tomaza wie o jakie klimaty mi chodzi.
Marka: Honda
Model: Civic/Accord Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice/Corby
Wysłany: 7 Kwiecień 2009, 16:50
pomysl fajny ja nawet mialbym miejscowke moznaby podjechac do mojej Mamy kolo domu jest spory plac prad sie zalatwi a i gril tez jest na miejscu tylko ze najblizszy termin to sobota po swietach ja musze wyciagnac fotele dywan i wyprac wiec bede na pewo to robil jak cos to mozna pomysl rozbudowac mysle ze 5-6 autek spokojnie sie zmiesci
bylby to 18 kwiecien
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum