W tym roku mamy dla was zupełnie nową formułę autosalonu.
Wystawa tuningu. 11-12.10.2008
- Wszyscy chętni mogą przesłać zgłoszenia na biuro@eventmasters.pl - zgłoszenie musi zawierać zdjęcie samochodu oraz krótki opis zabudowy otoczenia.
- Lista wytypowanych samochodów zostanie ogłoszona poniedziałku 6.10. 2008 .
- Auta oraz zabudowy można ustawiać już w piątek od godz. 12.00 do godz. 22.00. Auta zostają na noc oczywiście z ochroną ( nie ma możliwości wjazdu w sobotę )
- Auta muszą zostać na hali od piątku do niedzieli ( do godz. 16.00 )
- Więcej info biuro@eventmasters.pl
Zlot tuningowy
Zlot odbędzie się jak zawsze w niedziele start godz. 10.00 - nie ma możliwości rezerwacji miejsc - w tym roku scena oraz główne miejsca będą znajdowały się na dolnej płycie asfaltowej.
Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 1 Październik 2008, 16:05
Ja też pewnie będę jechał ale jeszcze nie wiem czy będę stał razem z klubem czy z heronem. Co do zgłoszenia na hale - to jeśli się zgłoszę to wystawka jest obowiązkowa czy nie ?
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 1 Październik 2008, 16:31
wiesz co nei wiem :/ my w sumie nie mamy z tą impreza nic wspólnego, jedyne co to stoisko wojny stawiamy ale swoje auta to nie wiem, najlepiej zapytać organizatorów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum