Strona główna | Forum | Klubowicze | Nasze auta | Osiągnięcia | Zloty | Galeria

Użytkownicy | Szukaj | Pomoc | Rejestracja | Zaloguj | Statystyki

Poprzedni temat :: Następny temat
AUTOSALON 2008 MTK
Autor Wiadomość
DYDAK23
[Usunięty]

Wysłany: 12 Październik 2008, 21:57   

robo w tobie cala nadzieja na przyszly sezon... zrob tak aby kolo punciaka bylo glosno i migaly flesze :)

Google

Wysłany:    Reklama Google

Endriu 
wieczny śpioch :D

Marka: Seat
Model: Ibiza
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 12 Październik 2008, 22:12   

Ogólnie wg mnie wiało trochę nudą, organizatorzy za gibko z konkursami lecieli i efekt był taki że o 15 już prawie nikogo na placu nie było...

robo 
P a y M a s t e r

Marka: Abarth
Model: Grande Punto
Wysłany: 12 Październik 2008, 22:17   

DYDAK23 napisał/a:
robo w tobie cala nadzieja na przyszly sezon... zrob tak aby kolo punciaka bylo glosno i migaly flesze :)

na przyszły sezon to ja już chyba będę myślał o sprzedaży Punto ale to się jeszcze zobaczy co będzie

www.spojler.pl - spojlery, zderzaki, progi, brewki, blendny...

Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl
Identyfikator Tlen

Ojciec 

Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 12 Październik 2008, 23:18   

Oczywiście też byłem na imprezie, spotkałem masę znajomych z wcześniejszych imprez tuningowych.

Z kilkoma rzeczami które wcześniej zostały napisane się nie zgodzę np :

"a tak w ogóle w hali szoł robiły tylko fury po tuningu reszta - nuda! " - dla przeciętnego starszego kowalskiego tuning to niszczenie auta i głupota, on woli obejrzeć seryjne auto bo może sobie takie kupi, itd

"Ogólnie wg mnie wiało trochę nudą" jeśli ktoś uważa że impreza była nudna i nie mam na myśli tylko Ciebie Endriu, ale wielu innych wypowiadających się tak jak Ty na tuningforum to uważam że nie powinien jeździć na Polskie imprezy tuningowe - dla czego? Bo 99% Polskich imprez tuningowych wygląda jak dzisiejsza, 99% imprez w Polsce to te same auta i konkurencje.

Według mnie na takie imprezy nie jedzie się z powodu atrakcji jak w wesołym miasteczku czy pikniku tylko z powodu znajomych mających tą samą pasję.

Seba OBR 
OBRSO

Marka: FSO Polonez
Model: Caro
Wysłany: 12 Październik 2008, 23:22   

zgadzam się z ojcem. zoty to również spotkania ze znajomymi bo czasem tylko tam jest okazja ich spotkać. poza tym, jak się ma te zamiłowanie do tuningu i samochodów to nudno na pewno nie będzie. mnie rozwaliło jeszcze jedno, mianowicie laska która miała taką kiece że pół dupy jej było widać h11

http://obrgarages.pl/html

robo 
P a y M a s t e r

Marka: Abarth
Model: Grande Punto
Wysłany: 13 Październik 2008, 14:24   

Ojciec napisał/a:
"a tak w ogóle w hali szoł robiły tylko fury po tuningu reszta - nuda! " - dla przeciętnego starszego kowalskiego tuning to niszczenie auta i głupota, on woli obejrzeć seryjne auto bo może sobie takie kupi, itd

było bardzo mało wystawców nowych samochodów, najwięcej samochodów wystawiła Mazda i Peugeot, a reszta marek to były pojedyncze samochody/modele - gdzie reszta marek? w TV jest pełno reklam nowych samochodów, wiem że te auta można zobaczyć u dealerów ale nie mam czasu, żeby jeździć po wszystkich i se pooglądać więc myślałem, że je zobaczę na MTK (w jednym miejscu)

www.spojler.pl - spojlery, zderzaki, progi, brewki, blendny...

Moje auto znajdziesz na TwojaFura.pl
Identyfikator Tlen

Endriu 
wieczny śpioch :D

Model: Ibiza
Wysłany: 13 Październik 2008, 15:37   

No tak owszem zgodzę się ale rok temu byli freestyle'owcy na motorach i jednak robili trochę szoł tam. A tu organizatorzy te konkursy mogli troche w czasie rozciągnąć bo efekt był taki że jak o 15 wyszliśmy z hali to już nikogo nie było.

Odpowiedz do tematu