Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 12 Październik 2008, 23:18
Oczywiście też byłem na imprezie, spotkałem masę znajomych z wcześniejszych imprez tuningowych.
Z kilkoma rzeczami które wcześniej zostały napisane się nie zgodzę np :
"a tak w ogóle w hali szoł robiły tylko fury po tuningu reszta - nuda! " - dla przeciętnego starszego kowalskiego tuning to niszczenie auta i głupota, on woli obejrzeć seryjne auto bo może sobie takie kupi, itd
"Ogólnie wg mnie wiało trochę nudą" jeśli ktoś uważa że impreza była nudna i nie mam na myśli tylko Ciebie Endriu, ale wielu innych wypowiadających się tak jak Ty na tuningforum to uważam że nie powinien jeździć na Polskie imprezy tuningowe - dla czego? Bo 99% Polskich imprez tuningowych wygląda jak dzisiejsza, 99% imprez w Polsce to te same auta i konkurencje.
Według mnie na takie imprezy nie jedzie się z powodu atrakcji jak w wesołym miasteczku czy pikniku tylko z powodu znajomych mających tą samą pasję.
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 12 Październik 2008, 23:22
zgadzam się z ojcem. zoty to również spotkania ze znajomymi bo czasem tylko tam jest okazja ich spotkać. poza tym, jak się ma te zamiłowanie do tuningu i samochodów to nudno na pewno nie będzie. mnie rozwaliło jeszcze jedno, mianowicie laska która miała taką kiece że pół dupy jej było widać
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 13 Październik 2008, 14:24
Ojciec napisał/a:
"a tak w ogóle w hali szoł robiły tylko fury po tuningu reszta - nuda! " - dla przeciętnego starszego kowalskiego tuning to niszczenie auta i głupota, on woli obejrzeć seryjne auto bo może sobie takie kupi, itd
było bardzo mało wystawców nowych samochodów, najwięcej samochodów wystawiła Mazda i Peugeot, a reszta marek to były pojedyncze samochody/modele - gdzie reszta marek? w TV jest pełno reklam nowych samochodów, wiem że te auta można zobaczyć u dealerów ale nie mam czasu, żeby jeździć po wszystkich i se pooglądać więc myślałem, że je zobaczę na MTK (w jednym miejscu)
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
No tak owszem zgodzę się ale rok temu byli freestyle'owcy na motorach i jednak robili trochę szoł tam. A tu organizatorzy te konkursy mogli troche w czasie rozciągnąć bo efekt był taki że jak o 15 wyszliśmy z hali to już nikogo nie było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum