Wysłany: 8 Wrzesień 2006, 18:54 Auto Moto Show [10.09.2006, Katowice - Spodek]
Witam!
Informacja dla zainteresowanych.
Spotykamy się w niedziele o 10:00 na parkingu pod Albertem, o 10:20 jedziemy na parking koło Spodka w Katowicach.
Zbierają się tam wszystkie grupy tuningowe.
Jeżeli ktoś może i ma chęć, proszę dopisać się do listy:
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 10 Wrzesień 2006, 09:48
ok, ludzie jakie są wasze odczucia po tej wystawie? Bo ja jestem totalnie rozczarowany!
Ten dzień sportu to miały być te 3 auta? evo, golf i jakies male cudo. Poza tym poziom targów... poniżej krytiki, zero organizacji, syf kiła i mogila. Najszybsze auto w polsce z syfem pod maską, poobijane sportowe picanto, albo te dwa lambo do których nie można było się zbliżyć nawet na metr.
Dla mnie ten 'show' to jakaś dupna parodia. Bilet wstępu 10zł, a po wejściu czujesz się jak w salonie dealerskim fiata. Upchane wszystko, 3 auta na krzyż i to żadne rodzynki, bo sorry ale cayene co chwila na drodze widać, cayman s stoi u mojej dziewczyny pod pracą, a nowym civicem każdy może nawet jazdę próbą w salonie zrobić.
Miałem nadzieję że będę miał okazję naprawdę bliżej przyjrzeć się znakomitym furkom, a szczerze mówiąc, więcej zobaczyłem na Hradecu w tym roku. Raz że nie było tyle ludzi, dwa że były naprawdę mega fury jak chociażby maseratti, ferrari, lambo, imprezy, evo i s2k, merce.... i co najważniejsze żeby zrobić fotkę z gallardo nie trzeba było dawać aparatu hostessie.
A ten caly dzień sportu i tuningu to już całkiem farsa... bo chyba ten tuning to miały być te zgnitki na placu przed spodkiem. Booożeee, ja rozumię że nie każdy ma kasę i nie każdego stać na tuningowanie na dobrych komponentach, albo drogich aut. Ale powinno być coś w stylu door selection gdzie wybierano by auta z klubów które mają prawo się tam pokazać, a maluchom malowanym pędzlem kick off. Potem ludzie to oglądają i mają takie pojęcie na temat polskiego tuningu, czyli diody, kołpaki i blacha malowana wałkiem.
btw największym rodzynkiem tych targów (powiedzmy) był stojący sobie cichutko na parkingu w pobliżu spodka Maybach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum