Strona główna | Forum | Klubowicze | Nasze auta | Osiągnięcia | Zloty | Galeria

Użytkownicy | Szukaj | Pomoc | Rejestracja | Zaloguj | Statystyki

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: ciapol
26 Wrzesień 2006, 12:29
Auto Moto Show [10.09.2006, Katowice - Spodek]
Autor Wiadomość
ciapol
Administrator
Vice-Chairman

Miasto: Bytom
Wysłany: 12 Wrzesień 2006, 07:50   

chrisu_86, masz rację! Moje auto też pozostawia wiele do życzenia, też jest w fazie robienia i ma mnustwo podgnitych, powyginanych miejsc. Wszystko chcę zrobić na następny sezon. Nikt nikogo nie obraża, sol pewnie chciał poruszyć ogół, bo mnie się też nie podobało osobiście. Było kilka, kilknaście fajnych samochodów (jeżeli chodzi o tuning).
Identyfikator Tlen

Google 

Marka: Alfa Romeo
Model: 159 Sportwagon
Wysłany:    Reklama Google

sol 
Administrator
Capo di tutti capi

Marka: Honda
Model: CRX del Sol
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 12 Wrzesień 2006, 08:27   

Wyluzuj i zrozum jedno, fajnie ze robisz cos ze swoim autem i nie miałem zamiaru go obrażać ale zrozum że nie po to ludzie płacą bilet i przyjeżdżają do spodka żeby oglądać takie coś!

Nie mam nic do Twojego auta, życzę powodzenia w modach, ale to nie spot SGT Cobra, ani AKSW czy innej grupy tuningowej gdzie przyjeżdża się poczuć atmosferę i pogadać z kumplami. To miał być dzien sportu i tuningu, pokazówka dla odwiedzających nie dla 'wystawców', tymczasem żeby się zniżyć do tego poziomu którzy organizatorzy zapewnili to musiałbym wykopać studnię w piwnicy.

To jest chyba normalne że na takich pokaz powinni zaprosić finalistów konkursów tuningowych czy chociażby polskie produkcje które znalazły się na łamach czasopism tuningowych, a tam miała miejsce sytuacja że na pokazy targów wjeżdżał kto chce, z ulicy dosłownie.

Gargamel 

Marka: Walec
Miasto: brak
Wysłany: 12 Wrzesień 2006, 10:35   

Panowie - BEZ ZWADY - każdy ma to co ma, jeden malacz w trakcie roboty, drugi własny gust, ale to nie powód i miejsce do jakiejś kłótni.
sol napisał/a:
To jest chyba normalne że na takich pokaz powinni zaprosić finalistów konkursów tuningowych czy chociażby polskie produkcje które znalazły się na łamach czasopism tuningowych, a tam miała miejsce sytuacja że na pokazy targów wjeżdżał kto chce, z ulicy dosłownie.

i tu się zgadzam w 100%
Pozdrowionka

sol 
Administrator
Capo di tutti capi

Marka: Honda
Model: CRX del Sol
Wysłany: 12 Wrzesień 2006, 18:09   

No właśnie staram się conieco wyjaśnić żeby właśnie zwady nie było. Nie chodzi mi o auto i nie daj Boże nikogo nie wyśmiewam bo widzialem fajnie zrobione malacze.

Moją myśl można porównać do takiej sytuacji:
jesteś chudy i zacząłeś chodzić na siłownię, spoko nikt się nie śmieje że wyglądasz marnie póki co, pracujesz nad formą i za to respekt bo wiadomo że nikt Arnoldem się nie rodzi. Ale fakt że ćwiczysz wcale nie oznacza że powinni Cię pokazywać na zawodach kulturystycznych.

No nie?

DUSZA 
D.O.M.I.N.A.T.O.R

Marka: BMW
Model: 3
Wysłany: 12 Wrzesień 2006, 20:30   

dokładnie sol ja cie rozumie w 100 %.Wiele pozostawia do zyczenia ten niby tuning show........o takich imprezach powinno sie jeszcze długo mówić po ich zakończeniu a tu niestety cisza jak makiem zasiał.....miejmy nadzieje ze organizatorzy juz niepopełnia tego błedu.......pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi